Bebe Neuwirth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bebe Neuwirth
(Beatrice J. Neuwirth)

Pohlaví:
Žena
Narození:
31.12. 1958 - 03:00h
Místo:
Princeton, New Jersey
Země:
Věk:
61 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvačka, herečka, tanečnice

Bebe Neuwirth - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
31.12.1958 - 03:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.12.1958 - 08:00  
US, Princeton:
40°21' s.š., 74°40' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bebe Neuwirth 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bebe Neuwirth
datum narození 31.12.1958
(zpěvačka, herečka, tanečnice, instagram)

Bebe Neuwirth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2014) - Over the Garden Wall (TV seriál)
(2014) - Madam Secretary (TV seriál)
(2013) - Move
(2012) - Defiant Requiem
(2011) - The Annual 2011 Actors Fund Gala Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - Ingredients
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Fame - cesta za slávou
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Adopt a Sailor
(2006) - Broadway Under the Stars
(2005) - Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
(2005) - Šestý zápas
(2005) - Character Studies (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Velká rána
(2003) - Imagine New York
(2003) - Rozvod po francouzsku
(2003) - Jak ztratit kluka v 10 dnech
(2002) - Dobrodružství Toma Palečka a Malenky
(2001) - My Favorite Broadway: The Love Songs (koncert)
(2001) - Sounds From a Town I Love
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(2000) - Zamilovaný anděl
(2000) - An Extremely Goofy Movie
(2000) - Deadline (TV seriál)
(2000) - Cucák
(1999) - My Favorite Broadway: The Leading Ladies (koncert)
(1999) - Nespoutaná volnost
(1999) - Krvavé léto v New Yorku
(1999) - Chci tě poznat
(1999) - Dash a Lilly
(1998) - In Performance at the White House
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Charlie 3: Všichni pejskové slaví Vánoce
(1998) - Fakulta
(1998) - Celebrity
(1997) - The 53rd Presidential Inaugural Gala: An American Journey
(1997) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1996) - Spiklenci
(1996) - Pinocchiova dobrodružství
(1996) - Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe
(1996) - Dear Diary
(1996) - All Dogs Go to Heaven: The Series (TV seriál)
(1995) - Jumanji
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - The Paint Job
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Bugsy
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Zelená karta
(1990) - Without Her Consent
(1990) - Unspeakable Acts
(1989) - Řekni cokoliv...
(1988) - Stand-up Comics Take a Stand
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.12.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bebe Neuwirth 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bebe Neuwirth - zpěvačka, herečka, tanečnice

se narodila 31.12.1958 ve městě Princeton, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bebe Neuwirth

Dnes se narodili
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Bebe Neuwirth
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°08’
2
 
LunaLuna:
Panna
12°03’
10
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°52’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°12’
3
 
MarsMars:
Býk
17°20’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
23°50’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
29°23’
2
 
UranUran:
Lev
15°41’
9
R
NeptunNeptun:
Štír
6°32’
12
 
PlutoPluto:
Panna
4°04’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°05’
11
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°53’
6
 
CheirónCheirón:
Vodnář
19°43’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
10°13’
4
Domy:
Štír
13°07’
Býk
13°07’
2:
Střelec
12°27’
8:
Blíženci
12°27’
3:
Kozoroh
16°20’
9:
Rak
16°20’
Vodnář
22°12’
Lev
22°12’
5:
Ryby
24°44’
Panna
24°44’
6:
Beran
21°25’
Váhy
21°25’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
2°40’
11
Slun./Luna:
Štír
10°35’
12


Zítra slaví narozeniny
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920 - 2014) herec

Česká republika Libuše Havelková
(*1924 - 2017) herečka

Česká republika Vítězslav Nezval
(*1900 - 1958) básník, spisovatel a překladatel

Rusko Isaac Asimov
(*1920 - 1992) spisovatel, biochemik

Tunisko Habíb Burgiba
(*1903 - 2000) státník, první prezident Tunisu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »