Bela Lugosi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bela Lugosi
(Béla Ferenc Dezsõ Blaskó)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.10. 1882 - 15:30h
Místo:
Kisszállás
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
16.8.1956 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Bela Lugosi - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
20.10.1882 - 15:30  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.10.1882 - 14:02  (-1:28h)
HU, Kisszállás:
45°41' s.š., 21°54' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bela Lugosi 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bela Lugosi
datum narození 20.10.1882
(herec, instagram)

Bela Lugosi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Podivuhodné příběhy
(2009) - O kapitalismu s láskou
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2007) - Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
(2001) - Heroes of Horror
(1999) - Mumie má nejdražší: Odhalení tradice hororu
(1998) - Historie hororu
(1995) - Vampira
(1994) - The Our Gang Story
(1994) - Abbott and Costello Meet Jerry Seinfeld
(1992) - Death Scenes 2
(1991) - Frankenstein: A Cinematic Scrapbook
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Classic Comedy Teams
(1986) - Horrible Horror
(1985) - Lugosi: The Forgotten King
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1979) - The Horror Show
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1966) - The Son of Frankenstein
(1965) - The World of Abbott and Costello
(1959) - Plán 9
(1956) - The Black Sleep
(1955) - Nevěsta monstra
(1953) - Glen, nebo Glenda
(1952) - Old Mother Riley Meets the Vampire
(1952) - Bela Lugosi Meets a Brooklyn Gorilla
(1949) - Versatile Varieties
(1949) - The Phantom Creeps
(1948) - Bud Abbott Lou Costello Meet Frankenstein
(1947) - Scared to Death
(1946) - Genius at Work
(1945) - Zombies on Broadway
(1945) - Vykradač hrobů
(1944) - Voodoo Man
(1944) - Screen Snapshots Series 24, No. 4
(1944) - Return of the Ape Man
(1944) - One Body Too Many
(1943) - The Return of the Vampire
(1943) - The Ape Man
(1943) - Ghosts on the Loose
(1943) - Frankenstein a Vlkodlak
(1942) - The Corpse Vanishes
(1942) - S.O.S. Coast Guard
(1942) - Night Monster
(1942) - Frankensteinův duch
(1942) - Bowery at Midnight
(1942) - Black Dragons
(1941) - Vlkodlak
(1941) - The Black Cat
(1941) - Spooks Run Wild
(1941) - Invisible Ghost
(1940) - You'll Find Out
(1940) - The Saint's Double Trouble
(1940) - The Devil Bat
(1940) - Black Friday
(1939) - The Phantom Creeps
(1939) - Ninočka
(1939) - Mrtvé oči Londýna
(1939) - The Gorilla
(1939) - Frankensteinův syn
(1937) - S.O.S. Coast Guard
(1936) - Vzpoura Zombií
(1936) - The Invisible Ray
(1936) - Shadow of Chinatown
(1936) - Shadow of Chinatown
(1936) - Postal Inspector
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 11
(1935) - The Raven
(1935) - The Phantom Ship
(1935) - Murder by Television
(1935) - Mark of the Vampire
(1935) - Kavalíři mořských hlubin
(1935) - Chandu on the Magic Island
(1934) - The Return of Chandu
(1934) - The Return of Chandu
(1934) - The Mysterious Mr. Wong
(1934) - Gift of Gab
(1934) - Černá kočka
(1933) - Hollywood on Parade No. A-8
(1933) - The Whispering Shadow
(1933) - Night of Terror
(1933) - International House
(1933) - The Devil's in Love
(1932) - Murders in the Rue Morgue
(1932) - Island of Lost Souls
(1932) - Chandu the Magician
(1932) - The Death Kiss
(1932) - Bílá Zombie
(1931) - Bela Lugosi
(1931) - Women of All Nations
(1931) - The Black Camel
(1931) - Fifty Million Frenchmen
(1931) - Drákula
(1931) - Dracula
(1931) - Broadminded
(1930) - Wild Company
(1930) - Viennese Nights
(1930) - Oh, for a Man!
(1930) - Moc a marnost milionů
(1930) - King of Jazz
(1930) - Kavalíři smrti
(1929) - The Veiled Woman
(1929) - The Thirteenth Chair
(1929) - Prisoners
(1928) - How to Handle Women
(1926) - Punchinello
(1925) - The Midnight Girl
(1925) - Daughters Who Pay
(1924) - The Rejected Woman
(1924) - Ten, jehož políčkují
(1923) - The Silent Command
(1922) - Ihre Hoheit die Tänzerin
(1921) - Nat Pinkerton
(1921) - Johann Hopkins, der Dritte
(1920) - Uctívači ďábla
(1920) - Der Tanz auf dem Vulkan - 2. Der Tod des Großfürsten
(1920) - Der Tanz auf dem Vulkan - 1. Sybil Young
(1920) - Lederstrumpf, 2. Teil: Der letzte der Mohikaner
(1920) - Lederstrumpf, 1. Teil: Der Wildtöter und Chingachgook
(1920) - Karavana smrti
(1920) - Hypnose
(1920) - Die Frau im Delphin, oder 30 Tage auf dem Meeresgrund
(1920) - Der Fluch der Menschheit - 2. Im Rausche der Milliarden
(1920) - Der Fluch der Menschheit - 1. Die Tochter der Arbeit
(1920) - Der Januskopf
(1920) - Auf den Trümmern des Paradieses
(1919) - Casanova
(1918) - 99
(1918) - Tavaszi vihar
(1918) - Lulu
(1918) - Lili
(1918) - Küzdelem a létért
(1918) - Élet királya, Az
(1918) - Álarcosbál
(1917) - A Régiséggyüjtö
(1917) - Nászdal
(1917) - Leoni Leo
(1917) - Ezredes, Az
Bela Lugosi - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1905) Clara Bow

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1882 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bela Lugosi 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bela Lugosi - herec

se narodil 20.10.1882 ve městě Kisszállás
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bela Lugosi

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Bela Lugosi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
27°05’
7
 
LunaLuna:
Vodnář
4°36’
11
 
MerkurMerkur:
Štír
2°49’
8
R
VenušeVenuše:
Střelec
10°55’
9
 
MarsMars:
Štír
11°57’
8
 
JupiterJupiter:
Rak
1°25’
4
R
SaturnSaturn:
Býk
24°38’
2
R
UranUran:
Panna
21°17’
7
 
NeptunNeptun:
Býk
17°58’
2
R
PlutoPluto:
Býk
29°50’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
21°47’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
24°43’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
26°48’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
20°42’
3
Domy:
Ryby
13°11’
Panna
13°11’
2:
Býk
2°00’
8:
Štír
2°00’
3:
Blíženci
0°54’
9:
Střelec
0°54’
Blíženci
22°01’
Střelec
22°01’
5:
Rak
11°44’
Kozoroh
11°44’
6:
Lev
5°13’
Vodnář
5°13’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
2°36’
11
Slun./Luna:
Střelec
15°51’
9


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »