Ben Affleck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Affleck
(Benjamin Geza Affleck-Boldt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
15.8. 1972 - 02:53h
Místo:
Berkeley, Kalifornie
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Ben Affleck - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.8.1972 - 02:53  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.8.1972 - 09:53  
US, Berkeley:
37°52' s.š., 122°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Affleck 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ben Affleck
datum narození 15.8.1972
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Ben Affleck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Justice League Part Two
(2017) - Untitled Batman Reboot
(2017) - The Justice League Part One
(2017) - Live by Night
(2016) - Film Hawk
(2016) - The Accountant
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - 87. Annual Academy Awards
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr
(2014) - Zmizelá
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - CinemAbility
(2013) - Hra na hraně
(2012) - K zázraku
(2012) - Argo
(2010) - Daybreak
(2010) - Město
(2010) - Manažeři
(2009) - 2009 World Series of Poker
(2009) - Na odstřel
(2009) - Extrakt
(2009) - Až tak moc tě nežere
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - Americká nenasytnost (TV seriál)
(2006) - Back to the Well: Clerks II
(2006) - Světák
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Hollywoodland
(2006) - Clerks 2: Muži za pultem
(2005) - Project Greenlight 3
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2004) - Oh, What a Lovely Tea Party
(2004) - Fahrenheit 9/11
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Přežít Vánoce
(2003) - Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Project Greenlight 2
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil'
(2003) - Výplata
(2003) - Láska s rizikem
(2003) - Daredevil
(2002) - The Making of 'Changing Lanes'
(2002) - Pomoc!!! Já mám rande
(2002) - Nejhorší obavy
(2002) - Incident
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - The Teen Choice Awards 2001
(2001) - Project Greenlight
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - Journey to the Screen: The Making of 'Pearl Harbor'
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2000) - GPTV
(2000) - SNL Fanatic
(2000) - Riziko
(2000) - Nahoru, dolů
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Josef - Král snů
(2000) - Falešná hra
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - View Askew's Look Back at Mallrats
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - 200 cigaret
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Dogma
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1998) - Přízraky
(1998) - Armageddon
(1997) - The Making of 'Good Will Hunting'
(1997) - Vem mě s sebou
(1997) - Hledám Amy
(1997) - Dobrý Will Hunting
(1996) - The Daily Show
(1995) - Glory Daze
(1995) - Flákači
(1994) - A Body to Die for: The Aaron Henry Story
(1993) - Omámení a zmatení
(1993) - Against the Grain (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - Školní vázanky
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1992) - Buffy, zabíječka upírů
(1991) - E! News
(1991) - Táta
(1988) - The Second Voyage of the Mimi (TV seriál)
(1987) - Vražedný stisk
(1986) - Wanted: The Perfect Guy
(1985) - Larry King Live
(1984) - Cinema 3
(1984) - The Voyage of the Mimi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Dark End of the Street
(1975) - Saturday Night Live
(1971) - Film '72

Ben Affleck - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ben Affleck - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ben Affleck - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1972) Jennifer Garner - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1978) Enza Sambataro (fáma)
(*1969) Jennifer Lopez
(*1972) Gwyneth Paltrow

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Affleck 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Affleck - herec, scénárista, režisér

se narodil 15.8.1972 ve městě Berkeley, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Affleck

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Ben Affleck
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
22°39’
3
 
LunaLuna:
Štír
4°46’
5
 
MerkurMerkur:
Lev
10°50’
2
R
VenušeVenuše:
Rak
7°27’
12
 
MarsMars:
Panna
0°14’
3
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°38’
6
R
SaturnSaturn:
Blíženci
18°34’
12
 
UranUran:
Váhy
15°27’
4
 
NeptunNeptun:
Střelec
2°29’
5
 
PlutoPluto:
Váhy
0°27’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°35’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
19°24’
5
 
CheirónCheirón:
Beran
17°04’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
26°26’
11
Domy:
Rak
8°33’
Kozoroh
8°33’
2:
Rak
28°56’
8:
Kozoroh
28°56’
3:
Lev
21°20’
9:
Vodnář
21°20’
Panna
18°59’
Ryby
18°59’
5:
Váhy
24°07’
Beran
24°07’
6:
Střelec
3°23’
Blíženci
3°23’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
13°46’
11
Slun./Luna:
Panna
28°42’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »