Ben Vereen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ben Vereen
(Benjamin Augustus Middleton)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Miami
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Ben Vereen - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.10.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ben Vereen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ben Vereen
datum narození 10.10.1946
(herec, instagram)

Ben Vereen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Rocky Horror Picture Show
(2014) - Last of the Showmen
(2014) - Time Out of Mind
(2014) - Pět nejlepších
(2013) - Khumba
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2011) - Mama, I Want to Sing!
(2009) - Secrets of Life
(2009) - 21 and a Wake-Up
(2009) - Tapioca
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Accidental Friendship
(2007) - A pak přišla láska
(2006) - Klub splněných přání
(2006) - House of Payne (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2001) - Sammy Davis Jr.: The E! True Hollywood Story
(2001) - Ztracené ideály
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Obraz
(1999) - Vezmu tě tam
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Proč se blázni zamilují?
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Komando (TV seriál)
(1996) - Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Promised Land (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Byl jednou jeden les
(1992) - Narušitelé
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - Mother Goose Rock 'n' Rhyme
(1990) - The Kid Who Loved Christmas
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Podnikejte ve vězení
(1989) - Bordertown (TV seriál)
(1989) - Booker (TV seriál)
(1988) - Jenny's Song
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - The Saint in Manhattan
(1987) - J.J. Starbuck (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Zoobilee Zoo (TV seriál)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - The Zoo Gang
(1985) - Lost in London
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1984) - Příběh Jesseho Owense
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1984) - Don't Ask Me, Ask God
(1984) - Breakin' Through
(1983) - Webster (TV seriál)
(1982) - Cycling Through China
(1982) - Sabine
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Pippin: His Life and Times
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1979) - The Cheryl Ladd Special
(1979) - All That Jazz
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The Sentry Collection Presents Ben Vereen: His Roots
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1976) - Great Performances: Dance in America
(1976) - Donny and Marie
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1976) - Mary's Incredible Dream
(1976) - Louis Armstrong: Chicagský styl
(1975) - Ben Vereen... Comin' at Ya
(1975) - Funny Lady
(1970) - Plyn
(1969) - Sweet Charity
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
Ben Vereen - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ben Vereen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ben Vereen - herec

se narodil 10.10.1946 ve městě Miami, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ben Vereen

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Ben Vereen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
16°34’
 
LunaLuna:
Beran
11°45’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°53’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°08’
 
MarsMars:
Štír
10°47’
 
JupiterJupiter:
Štír
3°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
7°21’
 
UranUran:
Blíženci
21°43’
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°40’
 
PlutoPluto:
Lev
13°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
14°30’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°32’
 
CheirónCheirón:
Váhy
25°36’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »