Bérénice Bejo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bérénice Bejo

Pohlaví:
Žena
Narození:
7.7. 1976 - 19:00h
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
42 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Bérénice Bejo - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Brun (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.7.1976 - 19:00  (ART)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.7.1976 - 22:00  
AR, Buenos Aires:
34°36' j.š., 58°27' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bérénice Bejo 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bérénice Bejo
datum narození 7.7.1976
(herečka, instagram)

Bérénice Bejo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - L'économie du couple
(2015) - The Childhood of a Leader
(2015) - Eternity
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Le Dernier diamant
(2014) - Hledání
(2014) - Frères d'armes (TV seriál)
(2013) - Svedeni a opuštěni
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Obětní beránek
(2013) - Minulost
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - Láska všemi deseti
(2011) - The Artist
(2010) - La traque
(2009) - C à vous
(2009) - L'Enfer d'Henri-Georges Clouzot
(2008) - Sa raison d'être
(2008) - Poslední služba
(2008) - Modern Love
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - 13 m2
(2007) - Dům
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - Když padají hvězdy
(2006) - Agent 117
(2005) - Kavalkáda
(2004) - Velká role
(2004) - Sans douleur
(2004) - Ciao bambino
(2003) - Sem Ela
(2003) - Jeux de plage
(2003) - Dissonances
(2003) - Dans le rouge du couchant
(2002) - 24 hodin ze života jedné ženy
(2002) - Une petite fée
(2002) - Koan
(2002) - Comme un avion
(2001) - Redoutables, Les (TV seriál)
(2001) - Příběh rytíře
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Zajatkyně
(2000) - Passionnément
(2000) - Největší ženská naděje
(1999) - Sauvetage (TV seriál)
(1999) - Sapajou contre Sapajou
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tout le monde en parle
(1997) - Jedna a jedna je šest (TV seriál)
(1996) - Les Soeurs Hamlet
(1996) - L'@mour est à réinventer (TV seriál)
(1996) - Histoire d'hommes
(1996) - Enceinte ou lesbienne?
(1993) - Pain perdu
(1984) - Cinema 3
(1976) - La nuit des Césars

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.7.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bérénice Bejo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bérénice Bejo - herečka

se narodila 7.7.1976 ve městě Buenos Aires
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bérénice Bejo

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Bérénice Bejo
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
15°52’
6
 
LunaLuna:
Štír
28°09’
11
 
MerkurMerkur:
Rak
6°45’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
21°18’
6
 
MarsMars:
Panna
0°34’
8
 
JupiterJupiter:
Býk
23°25’
4
 
SaturnSaturn:
Lev
3°47’
7
 
UranUran:
Štír
3°02’
10
R
NeptunNeptun:
Střelec
11°43’
11
R
PlutoPluto:
Váhy
9°01’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°15’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°49’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
1°34’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
17°43’
9
Domy:
Vodnář
0°01’
Lev
0°01’
2:
Vodnář
21°52’
8:
Lev
21°52’
3:
Ryby
17°40’
9:
Panna
17°40’
Beran
19°00’
Váhy
19°00’
5:
Býk
24°27’
Štír
24°27’
6:
Blíženci
29°12’
Střelec
29°12’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
9°30’
11
Slun./Luna:
Panna
22°01’
9


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »