Bernard Blier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bernard Blier

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.1. 1916 - 09:00h
Místo:
Buenos Aires
Země:
Věk:
† 73 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 2
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bernard Blier - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CEDRA (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.1.1916 - 09:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.1.1916 - 12:54  (+3:54h)
AR, Buenos Aires:
34°36' j.š., 58°27' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bernard Blier 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bernard Blier
datum narození 11.1.1916
(herec, instagram)

Bernard Blier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Il était une fois... (TV seriál)
(1989) - Seobe
(1989) - Paganini ve víru erotických vášní
(1988) - Picari, I
(1988) - Mangeclous
(1988) - Botta di vita, Una
(1988) - Běsi
(1988) - Ada dans la jungle
(1987) - Sotto il ristorante cinese
(1986) - Takhle to děláme v Moskvě
(1986) - Nenávidím herce
(1986) - Jen aby to byla holčička
(1985) - Scemo di guerra
(1985) - Moji přátelé III
(1985) - Dva životy Matii Pascala
(1985) - Ça n'arrive qu'à moi
(1984) - Cuore
(1983) - La Fuite en avant
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Vášeň lásky
(1981) - Třetí na řadě
(1981) - Pétrole! Pétrole!
(1980) - Voltati Eugenio
(1979) - Zdravý nemocný
(1979) - Studený bufet
(1979) - On purge bébé
(1979) - Feu la mère de madame
(1979) - Černá řada
(1978) - Portrait de Jacques Dufilho
(1976) - Tělo mého nepřítele
(1976) - Nuit d'or
(1976) - Calmos
(1975) - Moji přátelé
(1975) - Krást se musí umět
(1975) - Le Faux-cul
(1975) - C'est dur pour tout le monde
(1975) - Ce cher Victor
(1974) - Processo per direttissima
(1974) - Il Piatto piange
(1974) - Par le sang des autres
(1974) - La Main à couper
(1974) - Bons baisers... à lundi
(1973) - Nevím nic, ale řeknu všechno
(1973) - Moi y'en a vouloir des sous
(1973) - Les Chinois à Paris
(1973) - L'École des femmes
(1972) - Zabiják
(1972) - Velký blondýn s černou botou
(1972) - Tout le monde il est beau, tout le monde il est gentil
(1972) - Elle cause plus, elle flingue
(1972) - Boccaccio
(1971) - V rytmu valčíku
(1971) - To Catch a Spy
(1971) - Jo
(1971) - Homo Eroticus
(1971) - Il Furto è l'anima del commercio!?
(1970) - Roztržitý
(1970) - Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
(1970) - Koňská hlava
(1969) - Quarta parete
(1969) - Můj strýc Benjamin
(1969) - Appelez-moi Mathilde
(1968) - Nepřemožitelná Leontýna
(1968) - Coplan sauve sa peau
(1968) - Caroline chérie
(1968) - Africké dobrodružství
(1967) - Peau d'espion
(1967) - Kdybych byl špión
(1967) - Idiot v Paříži
(1967) - Cizinec
(1967) - Blázen z laboratoře 4
(1966) - Téměř dokonalý zločin
(1966) - Otázka cti
(1966) - Grand restaurant pana Septima
(1966) - Du mou dans la gâchette
(1966) - Duello nel mondo
(1966) - Bel Ami 2000 oder Wie verführt man einen Playboy?
(1965) - Quand passent les faisans
(1965) - Casanova '70
(1965) - Les Bons vivants
(1964) - 100 000 dolarů na slunci
(1964) - Velká nevěra
(1964) - Tajný policista
(1964) - La Chance et l'amour
(1964) - Honba na muže
(1964) - La Bonne soupe
(1964) - Báječný paroháč
(1963) - Stalo se v Turíně
(1963) - Les Saintes nitouches
(1963) - Povedení strejcové
(1963) - Il Magnifico avventuriero
(1963) - Germinal
(1962) - Le Septième juré
(1962) - Pourquoi Paris?
(1962) - Les Petits matins
(1962) - Matyáš Sandorf
(1962) - Briganti italiani, I
(1961) - Vive Henri IV... vive l'amour!
(1961) - Le Président
(1961) - Le Monocle noir
(1961) - Kriminálníci
(1961) - Le Cave se rebiffe
(1960) - Spécial Noël: Jean Gabin
(1960) - Marche ou crève
(1960) - Il Gobbo
(1960) - La Famille Fenouillard
(1960) - L'Ennemi dans l'ombre
(1960) - Arrętez les tambours
(1959) - Les Yeux de l'amour
(1959) - Velká válka
(1959) - Tulák Archimedes
(1959) - Marie-Octobre
(1959) - Il cavaliere e la zarina
(1958) - Sans famille
(1958) - La Chatte
(1958) - Hráč
(1958) - En légitime défense
(1958) - L'École des cocottes
(1958) - Burziáni
(1958) - La Bonne tisane
(1958) - Bídníci
(1957) - Retour de manivelle
(1957) - Quand la femme s'en mêle
(1957) - Muž v nepromokavém plášti
(1956) - Zločin a trest
(1955) - Prigionieri del male
(1955) - Mutter Courage und ihre Kinder
(1955) - Husaři
(1955) - Le Dossier noir
(1954) - Tajemství ložnic
(1954) - Scenes de ménage
(1954) - Před potopou
(1953) - Suivez cet homme
(1952) - Je l'ai été trois fois
(1952) - Agence matrimoniale
(1951) - La Maison Bonnadieu
(1951) - Adresát neznámý
(1950) - Ztracené vzpomínky
(1950) - La Souricière
(1950) - Manéže
(1950) - L'Invité du mardi
(1950) - Les Anciens de Saint-Loup
(1949) - Škola nezbedníků
(1949) - Retour à la vie
(1949) - Monseigneur
(1948) - Dédée d'Anvers
(1948) - Člověk člověku
(1948) - Les Casse-pieds
(1947) - Nábřeží zlatníků
(1947) - Le Café du cadran
(1945) - Sám v noci
(1945) - Monsieur Grégoire s'évade
(1945) - Farandole
(1945) - Carmen
(1944) - Les Petites du quai aux fleurs
(1943) - Marie-Martine
(1943) - Je suis avec toi
(1943) - Domino
(1942) - Romance à trois
(1942) - La Nuit fantastique
(1942) - Le Mariage de Chiffon
(1942) - La symphonie fantastique
(1942) - Le Journal tombe à cinq heures
(1942) - La Femme que j'ai le plus aimée
(1942) - Caprices
(1941) - Premier bal
(1941) - Le Pavillon brûle
(1941) - Nuit de décembre
(1941) - L'Enfer des anges
(1941) - L'Assassinat du Père Noël
(1939) - Place de la Concorde
(1939) - Den začíná
(1938) - Hotel du Nord
(1938) - Brána k umění
(1938) - Altitude 3,200
(1938) - Accord final
(1937) - Trois... six... neuf
(1937) - L'Habit vert
(1937) - Gribouille
(1937) - Double crime sur la ligne Maginot
(1937) - La Dame de Malacca

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bernard Blier 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bernard Blier - herec

se narodil 11.1.1916 ve městě Buenos Aires
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bernard Blier

Dnes se narodili
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Bernard Blier
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°59’
11
 
LunaLuna:
Beran
12°50’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
5°31’
11
 
VenušeVenuše:
Vodnář
19°28’
12
 
MarsMars:
Lev
29°04’
6
R
JupiterJupiter:
Ryby
23°50’
1
 
SaturnSaturn:
Rak
12°27’
5
R
UranUran:
Vodnář
14°14’
12
 
NeptunNeptun:
Lev
1°35’
5
R
PlutoPluto:
Rak
1°56’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
9°11’
11
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
26°36’
4
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°55’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
1°44’
3
Domy:
Ryby
8°53’
Panna
8°53’
2:
Beran
4°19’
8:
Váhy
4°19’
3:
Býk
3°59’
9:
Štír
3°59’
Blíženci
6°36’
Střelec
6°36’
5:
Rak
9°36’
Kozoroh
9°36’
6:
Lev
10°42’
Vodnář
10°42’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
22°44’
11
Slun./Luna:
Ryby
1°25’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Caan
(*1940) herec, režisér

Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931) herec, režisér

Spojené státy Jennifer Grey
(*1960) herečka, tanečnice

Česká republika Vilma Cibulková
(*1963) herečka

Velká Británie Keira Knightley
(*1985) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Claude Debussy
(*1862 - 1918) hudební skladatel

Česká republika Otokar Březina
(*1868 - 1929) básník, spisovatel

Francie Frédéric Mistral
(*1830 - 1914) básník

Velká Británie William Colgate
(*1783 - 1857) americkým průmyslníkem

Rakousko Erik Jan Hanussen
(*1889 - 1933) bavič



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »