Bernie Casey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bernie Casey
(Bernard Terry Casey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wyco
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

Bernie Casey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bernie Casey 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bernie Casey
datum narození 8.6.1939
(herec, instagram)

Bernie Casey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Vegas Vampires
(2006) - When I Find the Ocean
(2002) - On the Edge
(2001) - Supersvůdníci
(2001) - Poslední šance
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(1999) - The Simple Life of Noah Dearborn
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - For Your Love (TV seriál)
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - The Dinner
(1995) - Once Upon a Time... When We Were Colored
(1994) - Šílenství
(1994) - Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti
(1994) - Policejní odznak
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Strážce moře (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Rána bez milosti
(1993) - Když mi odejdeš
(1992) - Přepadení v Pacifiku
(1992) - Pomsta šprtů 3: Nová generace
(1991) - Zlaté okovy
(1990) - Hammer, Slammer, & Slade
(1990) - Dalších 48 hodin
(1989) - Skvělé dobrodružství Billa a Teda
(1989) - Mother's Day
(1988) - Smrtící bumerang
(1988) - Najatý policajt
(1988) - Dostanu tě, syčáku
(1987) - Moje spravedlnost
(1987) - First Offender
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1985) - Špióni jako my
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - The Fantastic World of D.C. Collins
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1983) - Bay City Blues (TV seriál)
(1982) - Hear No Evil
(1981) - The Sophisticated Gents
(1981) - Sharkyho mašina
(1980) - Marťanská kronika (TV seriál)
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Harris and Company (TV seriál)
(1978) - Love Is Not Enough
(1977) - Ring of Passion
(1977) - Mravenci
(1977) - Mary Jane Harper Cried Last Night
(1977) - Brothers
(1976) - Muž, který spadl na Zemi
(1976) - Dr. Black, Mr. Hyde
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1975) - Cornbread, Earl and Me
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Panic on the 5:22
(1973) - Maurie
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Cleopatra Jones
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Sestry Snoopovy
(1972) - Hit Man
(1972) - Gargoyles
(1972) - Black Gunn
(1972) - Bertha z dobytčáku
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - Cade's County (TV seriál)
(1971) - Brianova píseň
(1971) - Black Chariot
(1970) - Spravedlnost černého muže
(1969) - Pistole sedmi statečných
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

Bernie Casey - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bernie Casey 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bernie Casey - herec

se narodil 8.6.1939 ve městě Wyco, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bernie Casey

Dnes se narodili
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Bernie Casey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°47’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°28’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°10’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°49’
 
MarsMars:
Vodnář
3°27’
 
JupiterJupiter:
Beran
4°48’
 
SaturnSaturn:
Beran
27°44’
 
UranUran:
Býk
19°31’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°33’
 
PlutoPluto:
Rak
29°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
6°29’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
18°55’
 
CheirónCheirón:
Rak
9°14’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steven Seagal
(*1952) herec, režisér

Švédsko Max von Sydow
(*1929) herec

Česká republika Jaroslava Obermaierová
(*1946) herečka

Egypt Omar Sharif
(*1932) herec

Česko-Slovensko Zdeněk Pohlreich
(*1957) šéfkuchař, gastronom, moderátor, podnikatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924 - 2011) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Egon Bondy
(*1930 - 2007) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu

Velká Británie D. G. Rossetti
(*1828 - 1882) anglický malíř a básník italského původu

Spojené státy Frank Lloyd Wright
(*1867 - 1959) jeden z nejvýznamnějších amerických architektů

Česká republika Jiří Ornest
(*1946 - 2017) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »