Bert Lahr wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bert Lahr
(Irving Lahrheim)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
4.12.1967 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec

Bert Lahr - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
13.8.1895 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bert Lahr 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bert Lahr
datum narození 13.8.1895
(herec, instagram)

Bert Lahr - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2004) - Broadway: The American Musical (TV seriál)
(1990) - The Wonderful Wizard of Oz: 50 Years of Magic
(1987) - Biography (TV seriál)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1974) - To je ale zábava!
(1971) - Great Performances
(1968) - Noc, kdy přepadli kabaret Minských
(1966) - Thompson's Ghost
(1966) - Summer Fun (TV seriál)
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - The Sound of Laughter
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - Ten Girls Ago
(1960) - The Secret World of Eddie Hodges
(1957) - Rendezvous (TV seriál)
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The NBC Comedy Hour (TV seriál)
(1955) - The Second Greatest Sex
(1955) - The Great Waltz
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Rose Marie
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Omnibus (TV seriál)
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Mr. Universe
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1949) - Cavalcade of Stars
(1949) - Always Leave Them Laughing
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
(1944) - Meet the People
(1942) - Sing Your Worries Away
(1942) - Ship Ahoy
(1939) - Zaza
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - Just Around the Corner
(1938) - Josette
(1937) - Montague the Magnificent
(1937) - Merry Go Round of 1938
(1937) - Love and Hisses
(1936) - Boy, Oh Boy
(1934) - No More West
(1934) - Henry the Ache
(1933) - Mr. Broadway
(1933) - Hizzoner
(1931) - Flying High
Bert Lahr - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1908) Lupe Velez

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.8.1895 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bert Lahr 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bert Lahr - herec

se narodil 13.8.1895 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bert Lahr

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Bert Lahr
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
20°26’
 
LunaLuna:
Býk
17°50’
 
MerkurMerkur:
Lev
15°50’
 
VenušeVenuše:
Panna
29°49’
 
MarsMars:
Panna
9°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°28’
 
SaturnSaturn:
Štír
1°50’
 
UranUran:
Štír
16°01’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
17°39’
 
PlutoPluto:
Blíženci
12°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
13°57’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°00’
 
CheirónCheirón:
Váhy
7°26’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »