Bette Davis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bette Davis
(Ruth Elizabeth Davis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.4. 1908 - 21:00h
Místo:
Andover, Massachusetts
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
6.10.1989 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herečka

Bette Davis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1908 - 21:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.4.1908 - 02:00  
US, Andover:
42°38' s.š., 71°19' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bette Davis 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bette Davis
datum narození 5.4.1908
(herečka, instagram)

Bette Davis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Leslie Howard: The Man Who Gave a Damn
(2014) - El último adiós de Bette Davis
(2011) - Hvězdy stříbrného plátna (TV seriál)
(2009) - 1939: Hollywood's Greatest Year
(2009) - Hollywoodští rivalové (TV seriál)
(2007) - Never Apologize
(2007) - P.S. Miluji Tě
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2003) - Sex at 24 Frames Per Second
(2001) - Goldwyn: The Man and His Movies
(1995) - Prvních sto let americké kinematografie
(1994) - Entertaining the Troops
(1994) - All About Bette
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1991) - Espectador que o Cinema Esqueceu, O
(1990) - Hairway to the Stars
(1989) - Zlá macecha
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1987) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1987) - Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
(1987) - Hammer: The Studio That Dripped Blood!
(1987) - Srpnové velryby
(1986) - Directed by William Wyler
(1986) - As Summers Die
(1985) - Larry King Live
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Smysluplná vražda
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1983) - Bette Davis - A Basically Benevolent Volcano
(1983) - Right of Way
(1983) - Hotel
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The American Film Institute Salute to Frank Capra
(1982) - Showbiz Goes to War
(1982) - Étoiles et toiles (TV seriál)
(1982) - A Piano for Mrs. Cimino
(1982) - Little Gloria... Happy at Last
(1981) - Family Reunion
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - White Mama
(1980) - Skyward
(1980) - Lesní duch
(1979) - The Horror Show
(1979) - Cizinky
(1978) - The American Film Institute Salute to Henry Fonda
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Smrt na Nilu
(1978) - Sanchezovy děti
(1978) - Return from Witch Mountain
(1978) - The Dark Secret of Harvest Home (TV seriál)
(1977) - The American Film Institute Salute to Bette Davis
(1976) - The Disappearance of Aimee
(1976) - Burnt Offerings
(1973) - Scream, Pretty Peggy
(1972) - Vysoká karetní hra
(1972) - Madam Sin
(1972) - The Judge and Jake Wyler
(1972) - Johnny Carson Presents the Sun City Scandals '72
(1971) - Bunny O'Hare
(1970) - Connecting Rooms
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - The Anniversary
(1967) - Think Twentieth
(1965) - The Love Goddesses
(1965) - Hollywood My Home Town
(1965) - The Nanny
(1964) - Where Love Has Gone
(1964) - Sladká Charlotte
(1964) - Dead Ringer
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - La Noia
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Co se vlastně stalo s Baby Jane?
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1960) - Here's Hollywood
(1959) - The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
(1959) - The Scapegoat
(1959) - John Paul Jones
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Suspicion (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Svatební snídaně
(1956) - Storm Center
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - When the Talkies Were Young
(1955) - The Virgin Queen
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - The Star
(1952) - Phone Call from a Stranger
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - Payment on Demand
(1951) - Another Man's Poison
(1950) - Vše o Evě
(1949) - Beyond the Forest
(1948) - Winter Meeting
(1948) - June Bride
(1946) - Uloupený život
(1946) - Deception
(1945) - The Corn Is Green
(1944) - Pan Skeffington
(1944) - Hollywood Canteen
(1943) - The Voice That Thrilled the World
(1943) - Show Business at War
(1943) - Watch on the Rhine
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - The Present with a Future
(1943) - Old Acquaintance
(1942) - Život je cesta
(1942) - Muž, který přišel na večeři
(1942) - In This Our Life
(1941) - The Great Lie
(1941) - The Bride Came C.O.D.
(1941) - Shining Victory
(1941) - Lištičky
(1940) - List
(1940) - All This, and Heaven Too
(1939) - Stará panna
(1939) - Soukromý život Alžběty a Essexe
(1939) - Land of Liberty
(1939) - Juarez
(1939) - Hořké vítězství
(1938) - Screen Snapshots Series 17, No. 5
(1938) - For Auld Lang Syne
(1938) - The Sisters
(1938) - Jezábel
(1938) - Breakdowns of 1938
(1937) - Screen Snapshots Series 16, No. 8
(1937) - Právě ta žena
(1937) - Poznamenaná žena
(1937) - Kid Galahad
(1937) - It's Love I'm After
(1937) - A Day at Santa Anita
(1936) - Screen Snapshots Series 16, No. 1
(1936) - Zkamenělý les
(1936) - The Golden Arrow
(1936) - Satan Met a Lady
(1935) - A Dream Comes True
(1935) - The Girl from 10th Avenue
(1935) - Special Agent
(1935) - Nebezpečná
(1935) - Front Page Woman
(1935) - Bordertown
(1934) - The Big Shakedown
(1934) - Of Human Bondage
(1934) - Jimmy the Gent
(1934) - Housewife
(1934) - Fog Over Frisco
(1934) - Fashions of 1934
(1933) - The 42nd. Street Special
(1933) - The Working Man
(1933) - Parachute Jumper
(1933) - Just Around the Corner
(1933) - Ex-Lady
(1933) - Bureau of Missing Persons
(1932) - 20,000 Years in Sing Sing
(1932) - Three on a Match
(1932) - The Rich Are Always with Us
(1932) - The Menace
(1932) - The Man Who Played God
(1932) - The Dark Horse
(1932) - The Cabin in the Cotton
(1932) - So Big!
(1932) - Hell's House
(1931) - Way Back Home
(1931) - Špatná sestra
(1931) - Seed
(1931) - Londýnský most
Bette Davis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1915) Gary Merrill - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1924) Marlon Brando
(*1913) Gig Young
(*1906) Vincent Sherman
(*1905) Paul Henreid
(*1913) John Garfield
(*1902) Anatole Litvak
(*1904) George Brent
(*1905) Howard Hughes
(*1902) William Wyler
(*1905) Franchot Tone
(*1905) Gilbert Roland
(*1916) Glenn Ford
(*1908) Robert Foulk
(*1909) Fred Perry
(*1928) Eddie Fisher (fáma)
(*1900) Spencer Tracy

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bette Davis 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bette Davis - herečka

se narodila 5.4.1908 ve městě Andover, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bette Davis

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Bette Davis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°52’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
16°46’
7
 
MerkurMerkur:
Ryby
20°01’
4
 
VenušeVenuše:
Blíženci
0°13’
7
 
MarsMars:
Býk
29°16’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
3°37’
9
 
SaturnSaturn:
Beran
2°09’
4
 
UranUran:
Kozoroh
16°48’
2
 
NeptunNeptun:
Rak
12°07’
8
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°55’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
9°23’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°23’
9
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°00’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
17°31’
10
Domy:
Štír
18°25’
Býk
18°25’
2:
Střelec
18°22’
8:
Blíženci
18°22’
3:
Kozoroh
23°44’
9:
Rak
23°44’
Ryby
0°34’
Panna
0°34’
5:
Beran
2°32’
Váhy
2°32’
6:
Beran
27°56’
Váhy
27°56’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
9°30’
11
Slun./Luna:
Býk
16°19’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »