Bette Midler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bette Midler
(Bette Davis Midler)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.12. 1945 - 14:19h
Místo:
Honolulu, Havaj
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Bette Midler - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.12.1945 - 14:19  (HST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.12.1945 - 00:49  
US, Honolulu:
21°18' s.š., 157°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bette Midler 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bette Midler
datum narození 1.12.1945
(herečka, zpěvačka, instagram)

Bette Midler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Freak Show
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2013) - 20 Feet from Stardom
(2013) - Six by Sondheim
(2012) - Katie
(2012) - Casting By
(2012) - Rodičovský manuál
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Bette Midler: The Showgirl Must Go On
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - The Magic 7
(2008) - Ženy
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2007) - Konečně spolu
(2006) - Annie Leibovitz: Život objektivem
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Stepfordské paničky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2002) - Hollywood Rocks the Movies: The 1970s
(2001) - Crossover
(2001) - A Prayer for America: Yankee Stadium Memorial
(2000) - 460 podezřelých
(2000) - Život hvězdy
(2000) - Po čem ženy touží
(2000) - Bette (TV seriál)
(1999) - Get Bruce
(1999) - Jackie's Back!
(1998) - Proměny zahrad
(1998) - Intimate Portrait: Patti LaBelle
(1998) - Hollywood Aids
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Intimate Portrait: Bette Midler
(1997) - Bette Midler in Concert: Diva Las Vegas (koncert)
(1997) - Stará láska nerezaví
(1996) - Wynonna: Revelations
(1996) - Ruby Wax Meets... (TV seriál)
(1996) - Klub odložených žen
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Jak se stát naprosto dokonalou
(1995) - Golden Anniversary
(1995) - Chyťte ho!
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - A Century of Cinema
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Hokus pokus
(1993) - Gypsy
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Earth and the American Dream
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1991) - Taková normální láska
(1991) - For the Boys
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - Stella
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Osudové pláže
(1988) - Oliver & Přátelé
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1987) - Rozkacená sudba
(1987) - The Lottery
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - One Voice (koncert)
(1986) - Somrák z Beverly Hills
(1986) - Bezcitní lidé
(1985) - Larry King Live
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1982) - The American Film Institute Salute to Frank Capra
(1982) - Ten, co nosí smůlu
(1982) - Bette Midler's Mondo Beyondo
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Divine Madness (koncert)
(1979) - Růže
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Bette Midler: Ol' Red Hair Is Back
(1976) - Vegetable Soup (TV seriál)
(1976) - Neil Sedaka Steppin' Out
(1975) - Cher
(1975) - Good Morning America
(1974) - The Thorn
(1973) - Burt Bacharach: Opus No. 3
(1972) - Scarecrow in a Garden of Cucumbers
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Havajané
(1969) - The David Frost Show
(1966) - Havaj
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1956) - The Edge of Night (TV seriál)
(1952) - Today

Bette Midler - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bette Midler - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.12.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bette Midler 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bette Midler - herečka, zpěvačka

se narodila 1.12.1945 ve městě Honolulu, Havaj, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bette Midler

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Bette Midler
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
9°29’
8
 
LunaLuna:
Štír
9°54’
7
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°19’
9
R
VenušeVenuše:
Štír
24°44’
8
 
MarsMars:
Lev
3°10’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°21’
7
 
SaturnSaturn:
Rak
24°18’
4
R
UranUran:
Blíženci
15°40’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
8°11’
6
 
PlutoPluto:
Lev
11°43’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°03’
3
R
Černá LunaLilith:
Štír
12°51’
7
 
CheirónCheirón:
Váhy
17°28’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
19°46’
12
Domy:
Beran
19°21’
Váhy
19°21’
2:
Býk
22°15’
8:
Štír
22°15’
3:
Blíženci
19°01’
9:
Střelec
19°01’
Rak
13°42’
Kozoroh
13°42’
5:
Lev
10°03’
Vodnář
10°03’
6:
Panna
11°34’
Ryby
11°34’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
1°32’
11
Slun./Luna:
Štír
24°41’
8


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »