Betty Lucas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Betty Lucas

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Balmain, Nový Jižní Wales
Země:
Věk:
† 88 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Betty Lucas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.5.1926 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Betty Lucas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Betty Lucas
datum narození 31.5.1926
(herečka, instagram)

Betty Lucas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Cupid
(2009) - The Ballad of Betty & Joe
(2008) - Packed to the Rafters (TV seriál)
(2006) - Jindabyne
(2005) - The Surgeon (TV seriál)
(2005) - Feed
(2002) - Mladí lvi (TV seriál)
(2001) - Always Greener (TV seriál)
(1998) - All Saints (TV seriál)
(1997) - Oddělení vražd (TV seriál)
(1996) - Vodní krysy (TV seriál)
(1996) - Pacific Drive (TV seriál)
(1994) - Vesničtí poldové (TV seriál)
(1994) - Škola zlomených srdcí (TV seriál)
(1993) - Joh's Jury
(1990) - Wendy Cracked a Walnut
(1990) - More Winners: Mr Edmund
(1989) - Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)
(1989) - G.P. (TV seriál)
(1988) - Richmond Hill (TV seriál)
(1988) - The Last Resort (TV seriál)
(1987) - Willing and Abel (TV seriál)
(1987) - Hey Dad..! (TV seriál)
(1986) - The Flying Doctors (TV seriál)
(1984) - Stanley: Every Home Should Have One
(1984) - Moje první žena
(1984) - Co přináší řeka (TV seriál)
(1983) - Skin Deep
(1982) - Taurus Rising (TV seriál)
(1982) - Runaway Island (TV seriál)
(1981) - Punishment (TV seriál)
(1981) - A Country Practice (TV seriál)
(1981) - Bellamy (TV seriál)
(1980) - Je vais craquer!!!
(1979) - Prisoner (TV seriál)
(1978) - Case for the Defence (TV seriál)
(1976) - The Alternative
(1975) - Seven Ages of Man (TV seriál)
(1974) - Silent Number (TV seriál)
(1974) - Between Wars
(1973) - Certain Women (TV seriál)
(1971) - Three to Go
(1971) - Matlock Police (TV seriál)
(1971) - Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku
(1969) - Division 4 (TV seriál)
(1964) - Oddělení vražd (TV seriál)
(1960) - Whiplash (TV seriál)
(1957) - Tři v jednom - Kamarádi Joe Wilsona
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.5.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Betty Lucas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Betty Lucas - herečka

se narodila 31.5.1926 ve městě Balmain, Nový Jižní Wales, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Betty Lucas

Dnes se narodili
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Betty Lucas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
9°16’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°35’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
4°06’
 
VenušeVenuše:
Beran
27°21’
 
MarsMars:
Ryby
19°51’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
26°45’
 
SaturnSaturn:
Štír
21°31’
R
UranUran:
Ryby
28°57’
 
NeptunNeptun:
Lev
22°12’
 
PlutoPluto:
Rak
13°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°19’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°55’
 
CheirónCheirón:
Býk
0°19’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Pavlína Filipovská
(*1941) zpěvačka, televizní i rozhlasová moderátorka, herečka

Austrálie Kylie Minogue
(*1968) herečka, zpěvačka

Česká republika Edvard Beneš
(*1884) 2. československý prezident

Velká Británie Ian Fleming
(*1908) námořní důstojník, spisovatel, tvůrce Jamese Bonda

Irsko Thomas Moore
(*1779) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Conaway
(*1950 - 2011) herec

Spojené státy Jeffrey Hunter
(*1926 - 1969) herec

Švýcarsko Umberto Agnelli
(*1934 - 2004) politik

Velká Británie Janet Brown
(*1923 - 2011) britská bavička

Spojené státy Johanna Fiedler
(*1945 - 2011) hudební publicistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »