Betty White wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Betty White
(Betty Marion White)

Pohlaví:
Žena
Narození:
17.1. 1922 - 18:38h
Místo:
Oak Park, Illinois
Země:
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Betty White - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
17.1.1922 - 18:38  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.1.1922 - 00:38  
US, Oak Park:
41°53' s.š., 87°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Betty White 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Betty White
datum narození 17.1.1922
(herečka, instagram)

Betty White - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Valerie's Home Cooking
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2014) - Miluj souseda svého
(2013) - The Queen Latifah Show
(2013) - Betty White's 2nd Annual 90th Birthday
(2013) - Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
(2013) - Betty Whiteová v divočině
(2013) - Save Me (TV seriál)
(2013) - Myšák Mickey (TV seriál)
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Sígři ve výslužbě: Made in USA
(2012) - Larry King Now
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - The Soul Man (TV seriál)
(2012) - Lorax
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - The 25th Annual Genesis Awards
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Ztracený Valentýn
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Conan
(2010) - You Again Cast Fight
(2010) - Zase ona!
(2010) - Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Návrh
(2009) - Láska a tanec
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - The Doctors
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2007) - Your Mommy Kills Animals
(2007) - In Search of Puppy Love
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Where's Marty?
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Třetí přání
(2005) - Poslední přání
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2004) - TV's Greatest Sidekicks
(2004) - TV Land Moguls (TV seriál)
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Chlapi sobě (TV seriál)
(2004) - Higglytown Heroes (TV seriál)
(2004) - Father of the Pride (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Reel Comedy: Bringing Down the House
(2003) - Intimate Portrait: Bea Arthur
(2003) - CBS at 75
(2003) - Ukradené Vánoce
(2003) - Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech
(2003) - I'm with Her (TV seriál)
(2003) - Gary the Rat (TV seriál)
(2003) - Dům naruby
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - The Mary Tyler Moore Reunion
(2002) - Everwood (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Intimate Portrait: Estelle Getty
(2001) - The Wild Thornberrys: The Origin of Donnie
(2001) - Pejskové
(2001) - My Wife and Kids (TV seriál)
(2001) - Grim & Evil (TV seriál)
(2001) - The Ellen Show (TV seriál)
(2000) - Intimate Portrait: Rue McClanahan
(2000) - Intimate Portrait: Betty White
(2000) - Tom Sawyer
(2000) - Příběh malého slona
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Ano, drahoušku (TV seriál)
(1999) - The Martin Short Show
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1999) - Jezero
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Druhá šance
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Thornberryovi na cestách (TV seriál)
(1998) - Svatý muž
(1998) - Povodeň
(1998) - Me & George (TV seriál)
(1998) - The Lionhearts (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Doktoři z L. A. (TV seriál)
(1998) - Dennis postrach okolí znovu zasahuje
(1997) - The View
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Víkend
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Příběh o Santa Clausovi
(1995) - The Naked Truth (TV seriál)
(1995) - Maybe This Time (TV seriál)
(1995) - The Bonnie Hunt Show (TV seriál)
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1994) - Inside the Actors Studio
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Golden Palace (TV seriál)
(1992) - Bob (TV seriál)
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Doris Day: A Sentimental Journey
(1991) - Šance pro život
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Match Game
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - Carol & Company (TV seriál)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - The Magical World of Disney
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - This Is Your Life
(1987) - D.C. Follies (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Oprah show
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - NBC 60th Anniversary Celebration
(1986) - Big City Comedy
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - All-Star Party for 'Dutch' Reagan
(1985) - Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1984) - Super Password
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1983) - Mama's Family (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Madame's Place (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Eunice
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Love, Sidney (TV seriál)
(1981) - Best of the West (TV seriál)
(1980) - The Big Show
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - Paul Lynde at the Movies
(1979) - Circus of the Stars #3
(1979) - The Best Place to Be
(1979) - Before and After
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - The John Davidson Christmas Show
(1978) - With This Ring
(1978) - A Different Approach
(1977) - The Sonny and Cher Show
(1977) - Circus of the Stars #2
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - The Betty White Show (TV seriál)
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - The Paul Lynde Halloween Special
(1976) - The Jacksons
(1976) - Family Feud
(1976) - Donny and Marie
(1976) - Liar's Club (TV seriál)
(1975) - The Cross-Wits
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Match Game PM
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1974) - Dinah!
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1973) - Match Game 73
(1971) - Vanished
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1967) - The Carol Burnett Show
(1964) - Another World (TV seriál)
(1963) - You Don't Say
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1962) - Your First Impression
Betty White - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1917) Allen Ludden - manžel

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Betty White 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Betty White - herečka

se narodila 17.1.1922 ve městě Oak Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Betty White

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Betty White
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°09’
6
 
LunaLuna:
Panna
28°22’
2
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°32’
6
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
21°48’
6
 
MarsMars:
Štír
12°58’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°29’
3
 
SaturnSaturn:
Váhy
7°36’
2
R
UranUran:
Ryby
7°19’
7
 
NeptunNeptun:
Lev
15°03’
12
R
PlutoPluto:
Rak
8°38’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°46’
3
R
Černá LunaLilith:
Ryby
1°31’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
9°48’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
18°31’
5
Domy:
Lev
19°44’
Vodnář
19°44’
2:
Panna
11°19’
8:
Ryby
11°19’
3:
Váhy
8°03’
9:
Beran
8°03’
Štír
10°46’
Býk
10°46’
5:
Střelec
16°52’
Blíženci
16°52’
6:
Kozoroh
20°43’
Rak
20°43’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
0°15’
11
Slun./Luna:
Štír
27°45’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »