Bill Bailey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Bailey
(Mark Bailey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bath, Anglie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, scénárista, skladatel

Bill Bailey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.1.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Bailey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bill Bailey
datum narození 13.1.1965
(herec, scénárista, skladatel, instagram)

Bill Bailey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Alan Davies: As Yet Untitled
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2013) - Bill Bailey: Dobrodružství v džungli (TV seriál)
(2013) - It's Kevin (TV seriál)
(2013) - Bill Bailey: Qualmpeddler
(2012) - The Royal Variety Performance 2012
(2011) - Comic's Choice
(2011) - QI Genesis
(2011) - Paviáni s Billem Baileym (TV seriál)
(2011) - Threesome (TV seriál)
(2011) - Pythagasaurus
(2011) - Pán času: Doktor, vdova a skříň
(2011) - Holka s prknem
(2010) - Bill Bailey's Birdwatching Bonanza
(2010) - The People vs. George Lucas
(2010) - Little Crackers (TV seriál)
(2010) - Kouzelná chůva a Velký třesk
(2010) - Burke and Hare
(2010) - Bill Bailey Live: Dandelion Mind
(2009) - Bill Bailey's Remarkable Guide to the Orchestra
(2008) - We Are Most Amused
(2008) - Blackadder's Most Cunning Moments
(2008) - Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga
(2008) - Bill Bailey: Tinselworm
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Skins (TV seriál)
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Buzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel Show
(2006) - The ONE Show
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Love Soup (TV seriál)
(2004) - Terkel má problém
(2004) - Podfukáři (TV seriál)
(2004) - Bill Bailey: Part Troll
(2003) - QI
(2003) - Imagine (TV seriál)
(2002) - Top Gear 2010
(2002) - 15 Storeys High (TV seriál)
(2002) - Wild West (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Bill Bailey: Bewilderness
(2000) - Full Mountie
(2000) - Head on Comedy (TV seriál)
(2000) - Bílá vdova
(2000) - Black Books (TV seriál)
(1999) - Loose Women
(1999) - World Cup Comedy (TV seriál)
(1999) - The Stick Up
(1999) - Spaced (TV seriál)
(1999) - My Wife
(1998) - Is It Bill Bailey? (TV seriál)
(1997) - Space Cadets
(1997) - Jonathan Creek (TV seriál)
(1997) - Brass Eye (TV seriál)
(1997) - Bill Bailey Live
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1996) - Asylum (TV seriál)
(1995) - Bill Bailey: Cosmic Jam
(1994) - Room 101 (TV seriál)
(1992) - Blue Heaven (TV seriál)
(1990) - Have I Got News for You
(1988) - This Morning

Bill Bailey - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Bailey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Bailey - herec, scénárista, skladatel

se narodil 13.1.1965 ve městě Bath, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Bailey

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Bill Bailey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°06’
 
LunaLuna:
Býk
26°31’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°26’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
1°27’
 
MarsMars:
Panna
26°39’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°07’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°30’
 
UranUran:
Panna
14°34’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°36’
 
PlutoPluto:
Panna
16°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
21°18’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°16’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
10xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »