Bill Bixby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Bixby
(Wilfred Bailey Everett Bixby III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.1. 1934 - 23:20h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 59 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
21.11.1993 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, režisér

Bill Bixby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gauquelin (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.1.1934 - 23:20  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.1.1934 - 07:20  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Bixby 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bill Bixby
datum narození 22.1.1934
(herec, režisér, instagram)

Bill Bixby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Diagnóza vražda - Bez varování
(1990) - The Death of the Incredible Hulk
(1989) - Proces s neuvěřitelným Hulkem
(1988) - Návrat neuvěřitelného Hulka
(1986) - Sin of Innocence
(1985) - True Confessions (TV seriál)
(1985) - International Airport
(1983) - Goodnight, Beantown (TV seriál)
(1982) - Vždyť je to hračka
(1982) - I've Had It Up to Here
(1979) - The Television Annual: 1978/1979
(1979) - The Magic of David Copperfield II
(1978) - NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk: Married
(1978) - How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness
(1977) - The Kentucky Fried Movie
(1977) - Neuvěřitelný Hulk
(1977) - The Incredible Hulk: Death in the Family
(1977) - Fantasy Island
(1977) - Black Market Baby
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - The Invasion of Johnson County
(1976) - The Great Houdini
(1975) - Knedlíkový gang
(1975) - Barbary Coast
(1974) - Rex Harrison Presents Stories of Love
(1974) - Masquerade Party (TV seriál)
(1973) - Steambath
(1973) - Shirts/Skins
(1973) - The Magician
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1972) - The Couple Takes a Wife
(1971) - Congratulations, It's a Boy!
(1971) - Big Fish, Little Fish
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
(1968) - Elvis: Speedway
(1967) - Mejdan
(1967) - Doctor, You've Got to Be Kidding!
(1966) - Povznesen nad pomstu
(1965) - The Dating Game
(1965) - P.D.Q.
(1963) - Sladká Irma
(1963) - Pod stromem věčného pokušení
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1962) - Stateční jsou osamělí
(1961) - The Joey Bishop Show
(1961) - Password
(1961) - Alcoa Premiere (TV seriál)

Bill Bixby - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bill Bixby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1937) Yvonne Craig

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.1.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Bixby 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Bixby - herec, režisér

se narodil 22.1.1934 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Bixby

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Bill Bixby
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°36’
4
 
LunaLuna:
Býk
11°55’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
4°46’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
22°22’
5
R
MarsMars:
Vodnář
20°36’
4
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°50’
1
 
SaturnSaturn:
Vodnář
16°54’
4
 
UranUran:
Beran
23°39’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
11°58’
11
R
PlutoPluto:
Rak
23°27’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°23’
4
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°24’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
28°58’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
6°35’
9
Domy:
Váhy
15°53’
Beran
15°53’
2:
Štír
13°28’
8:
Býk
13°28’
3:
Střelec
14°34’
9:
Blíženci
14°34’
Kozoroh
18°01’
Rak
18°01’
5:
Vodnář
20°59’
Lev
20°59’
6:
Ryby
20°40’
Panna
20°40’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
10xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
1°57’
11
Slun./Luna:
Ryby
22°16’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »