Bill Cosby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Cosby
(William Henry Cosby Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.7. 1937 - 15:00h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
81 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik

Bill Cosby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
12.7.1937 - 15:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.7.1937 - 19:00  
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Cosby 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bill Cosby
datum narození 12.7.1937
(herec, komik, instagram)

Bill Cosby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Wayne Shorter: Zero Gravity
(2015) - Bad IQ
(2014) - Keep on Keepin' On
(2013) - Betty White's 2nd Annual 90th Birthday
(2013) - Moms Mabley: I Got Somethin' to Tell You
(2013) - Bill Cosby: Far from Finished
(2012) - BB King: The Life of Riley
(2011) - The 9th Annual TV Land Awards
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2009) - Lopez Tonight
(2009) - Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
(2008) - The Doctors
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Le Cirque: A Table in Heaven
(2006) - The Electric Company's Greatest Hits & Bits
(2006) - The Pact
(2006) - Buffy Sainte-Marie: A Multimedia Life
(2005) - 500 Years Later
(2005) - Harlem Globetrotters - tým, který změnil svět
(2004) - Tlustý Albert
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - The Cosby Show: A Look Back
(2002) - Comedian
(2001) - Starz! 10th Anniversary
(2001) - Hopalong Cassidy: Public Hero #1
(2001) - The Cosby Kids: The E! True Hollywood Story
(1998) - Děti to ví nejlíp
(1998) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1998) - Intimate Portrait: Phylicia Rashad
(1997) - 50,000,000 Joe Franklin Fans Can't Be Wrong
(1997) - 4 děvčátka
(1997) - Jack Paar 'As I Was Saying...'
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - Jack
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1996) - Bill Cosby: Mr. Sapolsky, with Love
(1995) - What Makes You Laugh?
(1994) - In a New Light '94
(1994) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1994) - Návrat špiona
(1994) - The Cosby Mysteries
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - Apollo Theatre Hall of Fame
(1993) - The Unknown Marx Brothers
(1993) - Muž meteor
(1992) - You Bet Your Life
(1992) - Nick News with Linda Ellerbee
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Malcolm X
(1991) - Comic Relief IV
(1991) - Ray Charles: 50 Years in Music (koncert)
(1991) - The One, the Only... Groucho
(1991) - Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost!
(1991) - Miles Davis: A Tribute
(1990) - Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration
(1990) - Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years
(1990) - Můj táta je duch
(1989) - The More You Know
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1987) - Bill Cosby: 49
(1987) - Leonard Part 6
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - In Remembrance of Martin
(1986) - An All-Star Celebration Honoring Martin Luther King Jr. (koncert)
(1985) - Larry King Live
(1985) - The Patti Labelle Show
(1985) - Motown Returns to the Apollo
(1984) - The Great Standups
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - Hollywood's Private Home Movies
(1983) - Bill Cosby: Himself
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1982) - The Fat Albert Easter Special
(1981) - Ďábel a Max
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Where Have All the Children Gone
(1979) - Pinwheel (TV seriál)
(1978) - Top Secret
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - The Fat Albert Christmas Special
(1977) - The Fat Albert Halloween Special
(1977) - Akce
(1976) - Tři ze sanitky
(1975) - Udělejme to znovu
(1974) - Ve městě v sobotu večer
(1974) - Návrat do země Oz
(1972) - To All My Friends on Shore
(1972) - Man and Boy
(1972) - Hickey & Boggs
(1972) - Fat Albert and the Cosby Kids (TV seriál)
(1971) - The Bill Cosby Special, or?
(1971) - Fight of the Century
(1971) - The Electric Company (TV seriál)
(1971) - Bill Cosby on Prejudice
(1971) - Aesop's Fables
(1970) - A World of Love
(1969) - The 21st Annual Primetime Emmy Awards
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - The Bill Cosby Show (TV seriál)
(1969) - Hey, Hey, Hey, It's Fat Albert
(1968) - The Bill Cosby Special
(1968) - Black History: Lost Stolen, or Strayed
(1965) - It's What's Happening, Baby!
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1964) - That Was the Week That Was
(1963) - NBC Children's Theatre (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game

Bill Cosby - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bill Cosby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Cosby 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Cosby - herec, komik

se narodil 12.7.1937 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Cosby

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Bill Cosby
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
19°58’
9
 
LunaLuna:
Panna
19°48’
10
 
MerkurMerkur:
Rak
25°04’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
5°03’
7
 
MarsMars:
Štír
21°04’
1
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°44’
3
R
SaturnSaturn:
Beran
5°07’
5
 
UranUran:
Býk
13°06’
7
 
NeptunNeptun:
Panna
16°43’
10
 
PlutoPluto:
Rak
28°04’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°20’
2
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°25’
1
 
CheirónCheirón:
Blíženci
26°41’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
9°34’
2
Domy:
Štír
9°45’
Býk
9°45’
2:
Střelec
8°46’
8:
Blíženci
8°46’
3:
Kozoroh
12°07’
9:
Rak
12°07’
Vodnář
17°38’
Lev
17°38’
5:
Ryby
20°21’
Panna
20°21’
6:
Beran
17°34’
Váhy
17°34’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
28°41’
11
Slun./Luna:
Lev
19°53’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »