Bill Maher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Maher
(William Maher Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.1. 1956 - 22:32h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, spisovatel

Bill Maher - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.1.1956 - 22:32  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.1.1956 - 03:32  
US, New York:
40°43' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Maher 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bill Maher
datum narození 20.1.1956
(herec, spisovatel, instagram)

Bill Maher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2014) - Bill Maher: Živě z Washingtonu DC
(2014) - 13 Nights of Elvira (TV seriál)
(2014) - Všechny cesty vedou do hrobu
(2013) - Pozdravy ze spermabanky
(2013) - Iron Man 3
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - Larry King Now
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Occupy Unmasked
(2012) - Bill Maher: CrazyStupidPolitics - Live from Silicon Valley
(2011) - The Undefeated
(2010) - Conan
(2010) - Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
(2010) - Bill Maher… Ale já nekecám (divadelní záznam)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2008) - Proboha!
(2008) - Meat the Truth
(2008) - True Blood: Pravá krev (TV seriál)
(2008) - Správná volba
(2007) - Všechno je v pohodě
(2007) - Já jsem zvíře - Příběh Ingrid Newkirkové a organizace PETA
(2007) - Bill Maher: The Decider
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Pod maskou
(2006) - A/k/a Tommy Chong
(2005) - The Hour
(2005) - V Hlubokém hrdle
(2005) - Fuck
(2005) - The Aristocrats
(2005) - Bill Maher: I'm Swiss
(2004) - Choose or Lose Presents: The Best Place to Start
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - Amerika hledá topmodelku
(2003) - Uncensored Comedy: That's Not Funny
(2003) - Stupidity
(2003) - Sláva jen pro mrtvé
(2003) - Bill Maher: Victory Begins at Home
(2003) - Big Time (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2002) - Heroes of Black Comedy
(2002) - John Q.
(2001) - Primetime Glick
(2001) - Supersvůdníci
(2001) - Bill Maher: Be More Cynical
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - The Man Show
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Ed TV
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - V.I.P. (TV seriál)
(1998) - Brother's Keeper (TV seriál)
(1998) - Barvy moci
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - The College of Comedy with Alan King
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The Daily Show
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Politically Incorrect
(1994) - Howard Stern
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1991) - Pizza Man
(1991) - Charlie Hoover (TV seriál)
(1989) - One Night Stand (TV seriál)
(1989) - Amazonky z avokádové džungle smrti
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1987) - Funny, You Don't Look 200: A Constitutional Vaudeville
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Rags to Riches
(1987) - Rags to Riches (TV seriál)
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Hard Knocks (TV seriál)
(1987) - Dům II
(1986) - Nádherné prázdniny
(1986) - Chlapec - krysa
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sara (TV seriál)
(1985) - Out of Time
(1985) - Our Time (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - Taxikáři
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1971) - Great Performances
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson

Bill Maher - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bill Maher - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Maher 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Maher - herec, spisovatel

se narodil 20.1.1956 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Maher

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Bill Maher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°04’
4
 
LunaLuna:
Býk
2°26’
7
 
MerkurMerkur:
Vodnář
12°50’
5
R
VenušeVenuše:
Ryby
4°20’
5
 
MarsMars:
Střelec
4°36’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
29°42’
11
R
SaturnSaturn:
Střelec
0°41’
2
 
UranUran:
Lev
0°18’
10
R
NeptunNeptun:
Štír
0°23’
1
 
PlutoPluto:
Lev
28°00’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
15°01’
3
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°06’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°27’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
4°21’
9
Domy:
Váhy
6°44’
Beran
6°44’
2:
Štír
3°18’
8:
Býk
3°18’
3:
Střelec
4°03’
9:
Blíženci
4°03’
Kozoroh
7°47’
Rak
7°47’
5:
Vodnář
11°14’
Lev
11°14’
6:
Ryby
11°16’
Panna
11°16’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
22°15’
11
Slun./Luna:
Ryby
16°15’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »