Bill Murray wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Murray
(William James Murray)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wilmette
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec, scénárista

Bill Murray - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (X)
Datum narození:
21.9.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Murray 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bill Murray
datum narození 21.9.1950
(herec, scénárista, instagram)

Bill Murray - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Wes Anderson Project
(2017) - B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
(2016) - Krotitelé duchů
(2016) - Kniha džunglí
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Ruku na to
(2015) - A Very Murray Christmas
(2015) - Angie Tribeca (TV seriál)
(2015) - Aloha
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Památkáři
(2014) - Olive Kitteridgeová (TV seriál)
(2014) - Návrat blbýho a blbějšího
(2014) - Miluj souseda svého
(2014) - Grandhotel Budapešť
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Prozření Charlieho Swana III
(2012) - Královský víkend
(2012) - Až vyjde měsíc
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - Krev na křídlech
(2009) - Zombieland
(2009) - Snížit se
(2009) - Hranice ovládání
(2009) - Fantastický pan Lišák
(2008) - Elvis Mitchell: Pod vlivem
(2008) - Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
(2008) - Město Ember
(2008) - Dostaňte agenta Smarta
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2007) - Darjeeling s ručením omezeným
(2006) - Buy the Ticket, Take the Ride: Hunter S. Thompson on Film
(2006) - Garfield 2
(2005) - This Is an Adventure
(2005) - Ztracené město
(2005) - Zlomené květiny
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - This Old Cub
(2004) - Stars and Stripes 2
(2004) - Stars and Stripes 1
(2004) - Lost on Location: Behind the Scenes of 'Lost in Translation'
(2004) - Život pod vodou
(2004) - Garfield ve filmu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2003) - Ztraceno v překladu
(2003) - Kafe a cigára
(2002) - Focus on Bill Murray
(2002) - Tim Robbins - hráč od srdce
(2002) - The Sweet Spot (TV seriál)
(2001) - Taková zvláštní rodinka
(2001) - Sex instruktor
(2001) - Agent Bílá krvinka
(2000) - Michael Jordan to the Max
(2000) - The Making of 'Charlie's Angels'
(2000) - Charlieho andílci
(2000) - Hamlet
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Ghostbusters 1999
(1999) - Ghostbusters' SFX Team Featurette
(1999) - Scout's Honor
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - John Belushi: The E! True Hollywood Story
(1998) - With Friends Like These...
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Nebezpečné hry
(1998) - Jak jsem balil učitelku
(1997) - Muž, který věděl příliš málo
(1996) - Větší než život
(1996) - Space Jam
(1996) - Kingpin
(1994) - Ed Wood
(1993) - Vzteklej pes a Glorie
(1993) - Na Hromnice o den více
(1992) - Gomorron
(1991) - A co Bob?
(1990) - Rychlá změna
(1989) - The Best of Gilda Radner
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - This Morning
(1988) - Strašidelné Vánoce
(1988) - Manželské etudy
(1986) - The Best of Dan Aykroyd
(1986) - Malý krámek hrůz
(1985) - The Best of John Belushi
(1984) - Nothing Lasts Forever
(1984) - Na ostří nože
(1984) - Krotitelé duchů
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - It's Not Easy Bein' Me: The Rodney Dangerfield Show
(1982) - Tootsie
(1981) - Steve Martin's Best Show Ever
(1981) - Lampasy
(1980) - Loose Shoes
(1980) - Caddyshack
(1980) - Bizoni na tahu
(1980) - Bill Murray Live From the Second City
(1979) - Nemotorové
(1979) - Mr. Mike's Mondo Video
(1978) - Fear and Loathing in Gonzovision
(1978) - The Rutles
(1977) - Things We Did Last Summer
(1976) - The TVTV Show
(1976) - Příští stanice Greenwich Village
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Tarzoon, la honte de la jungle
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Bill Murray - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bill Murray - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bill Murray - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1966) Jennifer Butler - manželka

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.9.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Murray 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Murray - herec, scénárista

se narodil 21.9.1950 ve městě Wilmette, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Murray

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Bill Murray
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°55’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°41’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°56’
R
VenušeVenuše:
Panna
14°09’
 
MarsMars:
Štír
27°00’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°19’
R
SaturnSaturn:
Panna
23°21’
 
UranUran:
Rak
9°13’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°22’
 
PlutoPluto:
Lev
19°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
28°09’
R
Černá LunaLilith:
Býk
28°05’
 
CheirónCheirón:
Střelec
16°28’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »