Bill Pullman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bill Pullman
(William Pullman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hornell, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Bill Pullman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.12.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bill Pullman 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bill Pullman
datum narození 17.12.1953
(herec, instagram)

Bill Pullman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - LBJ
(2016) - Den nezávislosti: Nový útok
(2015) - Celestina
(2015) - Brother in Laws
(2015) - American Ultra
(2014) - Red Sky
(2014) - Equalizer
(2014) - Cymbeline
(2013) - The Stages of Edward Albee
(2013) - May se vrací domů
(2012) - The Fruit Hunters
(2012) - 1600 Penn (TV seriál)
(2012) - Lola Versus
(2011) - Velká krize
(2011) - Nevinný
(2011) - Bringing Up Bobby
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Rio Sex Comedy
(2010) - Nathan vs. Nurture
(2010) - Městečko Peacock
(2009) - Surveillance: The Watched Are Watching
(2008) - Speechless
(2008) - Your Name Here
(2008) - Víno roku
(2008) - Pod kontrolou
(2008) - Phoebe v říši divů
(2007) - Deník zabijáka
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - Torchwood (TV seriál)
(2006) - Scary Movie 4
(2006) - Pitva mimozemšťana
(2005) - EMGOD
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2004) - Nenávist
(2004) - Můj miláček ráže 6,65
(2004) - Dobrodružství na letadlové lodi
(2003) - Igby Goes Down: In Search of Igby
(2003) - Kletba
(2002) - 29 Palms
(2002) - Start v ohrožení
(2002) - Igby
(2000) - Opening the Tombs of the Golden Mummies: Live
(2000) - Coming to Light: Edward S. Curtis and the North American Indians
(2000) - Titan A.E.
(2000) - Šťastná čísla
(2000) - Obviněn
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - A Man Is Mostly Water
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Téměř bez šance
(1999) - Jezero
(1999) - Hra na špióny
(1998) - Efekt nula
(1997) - Pretty as a Picture: The Art of David Lynch
(1997) - Hollywood Aliens & Monsters
(1997) - Merry Christmas, George Bailey
(1997) - Lost Highway
(1997) - Linie násilí
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Mr. Wrong
(1996) - Lekce
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Casper
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Favorit
(1994) - Ďábelská svůdkyně
(1993) - V moci posedlosti
(1993) - Samotář v Seattlu
(1993) - Návrat Sommersbyho
(1993) - Mr. Jones
(1992) - Zamilovaná
(1992) - Velké vítězství
(1992) - Tikot
(1992) - Singles
(1992) - Newsies
(1991) - Sen lásky
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Vzhůru ke dnu!
(1990) - Jako andělé
(1990) - Brain Dead
(1989) - Teplo rodinného kruhu
(1989) - Strach
(1988) - Rocket Gibraltar
(1988) - Náhodný turista
(1988) - Had a duha
(1987) - Spaceballs
(1986) - Bezcitní lidé

Bill Pullman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bill Pullman 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bill Pullman - herec

se narodil 17.12.1953 ve městě Hornell, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bill Pullman

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Bill Pullman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°16’
 
LunaLuna:
Býk
15°58’
 
MerkurMerkur:
Střelec
9°54’
 
VenušeVenuše:
Střelec
14°51’
 
MarsMars:
Váhy
28°12’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°52’
R
SaturnSaturn:
Štír
6°15’
 
UranUran:
Rak
22°06’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°35’
 
PlutoPluto:
Lev
24°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°56’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
19°41’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004

Francie Yann Tiersen
(*1970) skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »