Billie Burke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billie Burke
(Mary William Ethelbert Appleton Burke)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Billie Burke - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.8.1884 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billie Burke 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Billie Burke
datum narození 7.8.1884
(herečka, instagram)

Billie Burke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1960) - Sergeant Rutledge
(1960) - Pepe
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1955) - Ford Star Jubilee (TV seriál)
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1953) - Small Town Girl
(1952) - Doc Corkle (TV seriál)
(1951) - Three Husbands
(1951) - Jak je těžké být dědečkem
(1950) - The Golden Twenties
(1950) - The Boy from Indiana
(1950) - Nevěstin otec
(1949) - Písně z Broadwaye
(1949) - And Baby Makes Three
(1948) - Silly Billy
(1948) - Billie Gets Her Man
(1946) - Breakfast in Hollywood
(1946) - The Bachelor's Daughters
(1945) - The Cheaters
(1945) - Swing Out, Sister
(1943) - You're a Lucky Fellow, Mr. Smith
(1943) - So's Your Uncle
(1943) - Hi Diddle Diddle
(1943) - Gildersleeve on Broadway
(1942) - What's Cookin'?
(1942) - They All Kissed the Bride
(1942) - Muž, který přišel na večeři
(1942) - In This Our Life
(1942) - Girl Trouble
(1941) - Topper se vrací
(1941) - The Wild Man of Borneo
(1941) - Picture People No. 2: Hollywood Sports
(1941) - One Night in Lisbon
(1940) - The Ghost Comes Home
(1940) - Irene
(1940) - Hullabaloo
(1940) - Dulcy
(1940) - The Captain Is a Lady
(1940) - And One Was Beautiful
(1939) - Zenobia
(1939) - Remember?
(1939) - Eternally Yours
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1939) - Bridal Suite
(1938) - Topper na cestách
(1938) - Merrily We Live
(1938) - Láska a mládí
(1938) - Everybody Sing
(1937) - The Bride Wore Red
(1937) - Přátelé z onoho světa
(1937) - Námořní kadeti
(1937) - Nad Irskem hřmí
(1936) - Piccadilly Jim
(1936) - My American Wife
(1936) - Craig's Wife
(1935) - Trh marnosti
(1935) - Splendor
(1935) - Society Doctor
(1935) - She Couldn't Take It
(1935) - Doubting Thomas
(1935) - After Office Hours
(1935) - A Feather in Her Hat
(1934) - Where Sinners Meet
(1934) - We're Rich Again
(1934) - Forsaking All Others
(1934) - Finishing School
(1933) - Večeře o osmé
(1933) - Only Yesterday
(1933) - Její poslední rekord
(1932) - Rozvodová záležitost
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 20
(1929) - Glorifying the American Girl
(1921) - The Education of Elizabeth
(1920) - The Frisky Mrs. Johnson
(1920) - Away Goes Prudence
(1919) - Wanted: A Husband
(1919) - The Misleading Widow
(1919) - Sadie Love
(1919) - Good Gracious, Annabelle
(1918) - The Make-Believe Wife
(1918) - Let's Get a Divorce
(1918) - In Pursuit of Polly
(1918) - Eve's Daughter
(1917) - The Mysterious Miss Terry
(1917) - The Land of Promise
(1917) - Arms and the Girl
(1916) - Peggy
(1916) - Gloria's Romance
(1914) - Our Mutual Girl
Billie Burke - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.8.1884 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billie Burke 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billie Burke - herečka

se narodila 7.8.1884 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billie Burke

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Billie Burke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°18’
 
LunaLuna:
Vodnář
21°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
7°48’
 
VenušeVenuše:
Rak
12°12’
 
MarsMars:
Váhy
6°31’
 
JupiterJupiter:
Lev
15°30’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
21°13’
 
UranUran:
Panna
25°54’
 
NeptunNeptun:
Býk
23°14’
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
16°59’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
7°40’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°53’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »