Billy Crystal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy Crystal
(William Edward Crystal)

Pohlaví:
Muž
Narození:
14.3. 1948 - 07:48h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
69 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, komik, spisovalel

Billy Crystal - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
14.3.1948 - 07:48  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
14.3.1948 - 12:48  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy Crystal 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Billy Crystal
datum narození 14.3.1948
(herec, komik, spisovalel, instagram)

Billy Crystal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Live From New York!
(2015) - The Comedians (TV seriál)
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Billy Crystal: 700 nedělí
(2014) - And the Oscar Goes To...
(2014) - Party Central
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - Katie
(2012) - Do hlubin komedie
(2012) - Small Apartments
(2012) - Rodičovský manuál
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
(2011) - Terapie online (TV seriál)
(2011) - Mupeti
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Víla Zuběnka
(2010) - I'm Still Here
(2009) - Životopisy: Whoopi Goldbergová
(2009) - Make 'Em Laugh: The Funny Business of America (TV seriál)
(2007) - Příběh Pixaru
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - AFI's 100 Years... 100 Movies: 10th Anniversary Edition
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Tony Bennett Show!
(2006) - Comic Relief 2006
(2006) - Who Needs Sleep?
(2006) - Auta
(2005) - Mantle
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - The Tony Danza Show
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Analyze That
(2002) - Billy Connolly: A BAFTA Tribute
(2002) - Přeber si to znovu
(2002) - Mikeovo nové auto
(2002) - Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
(2001) - Muhammad Ali: Through the Eyes of the World
(2001) - The Journey
(2001) - How Harry Met Sally...
(2001) - The Greatest Summer of My Life: Billy Crystal and the Making of 61*
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - As You Wish: The Story of 'The Princess Bride'
(2001) - Zlatíčka pro každého
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2000) - When It Was a Game 3
(2000) - Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Howard Cosell: Telling It Like It Is
(1999) - Get Bruce
(1999) - Celebrity Profile (TV seriál)
(1999) - Přeber si to
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Comic Relief VIII
(1998) - Můj obr
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Leute heute
(1997) - Sports on the Silver Screen
(1997) - In Search of Hamlet
(1997) - I Am Your Child
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Den otců
(1996) - Hamlet
(1995) - What Makes You Laugh?
(1995) - Comic Relief VII
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Zapomeň na Paříž
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - All-Star 25th Birthday: Stars and Street Forever!
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - In Search of Dr. Seuss
(1994) - Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration
(1992) - Comic Relief V
(1992) - When It Was a Game 2
(1992) - Oscar's Greatest Moments
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Horton Hatches the Egg
(1991) - Voices that Care
(1991) - Comic Relief IV
(1991) - Dobrodruzi z velkoměsta
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Comic Relief III
(1989) - Midnight Train to Moscow
(1989) - Když Harry potkal Sally
(1988) - Můj život bez tebe
(1988) - An All-Star Toast to the Improv
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Comic Relief '87
(1987) - Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes
(1987) - Vyhoď máti z vlaku
(1987) - Princezna Nevěsta
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Oprah show
(1986) - Comic Relief
(1986) - Se strachem v zádech
(1986) - The Richard Belzer Show (TV seriál)
(1986) - Billy Crystal: Don't Get Me Started
(1985) - The Richard Lewis 'I'm in Pain' Concert
(1984) - Hraje skupina Spinal Tap
(1984) - Billy Crystal: A Comic's Line
(1983) - Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1982) - Catch a Rising Star's 10th Anniversary
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb
(1980) - Animalympics
(1979) - The T.V. Show
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - Breaking Up Is Hard to Do
(1978) - The Big Laff Off
(1978) - Battle of the Network Stars V
(1978) - Battle of the Network Stars IV
(1978) - Rabbit Test
(1978) - Human Feelings
(1977) - Battle of the Network Stars III
(1977) - SST: Death Flight
(1977) - Soap (TV seriál)
(1976) - The Alan Hamel Show
(1975) - Saturday Night Live
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1952) - Today

Billy Crystal - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Billy Crystal - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.3.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy Crystal 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy Crystal - herec, komik, spisovalel

se narodil 14.3.1948 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy Crystal

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Billy Crystal
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
23°51’
12
 
LunaLuna:
Býk
5°19’
1
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°26’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
7°06’
1
 
MarsMars:
Lev
19°32’
5
R
JupiterJupiter:
Střelec
27°24’
8
 
SaturnSaturn:
Lev
16°44’
5
R
UranUran:
Blíženci
22°11’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°06’
6
R
PlutoPluto:
Lev
12°55’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°55’
1
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
15°35’
11
 
CheirónCheirón:
Štír
24°41’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
14°56’
2
Domy:
Býk
3°28’
Štír
3°28’
2:
Blíženci
4°59’
8:
Střelec
4°59’
3:
Blíženci
27°35’
9:
Střelec
27°35’
Rak
18°31’
Kozoroh
18°31’
5:
Lev
12°28’
Vodnář
12°28’
6:
Panna
15°39’
Ryby
15°39’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
11°00’
11
Slun./Luna:
Beran
14°35’
12


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Belgie Henry Bauchau
(*1913 - 2012) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »