Billy West wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy West
(William Richard West)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Detroit, Michigan
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Billy West - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.4.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy West 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Billy West
datum narození 16.4.1950
(herec, instagram)

Billy West - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Looney Tunes: Králíkův útěk
(2014) - 7T (TV seriál)
(2014) - How Murray Saved Christmas
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Turbo FAST (TV seriál)
(2012) - TripTank (TV seriál)
(2012) - Scooby Doo: Maska Modrého sokola
(2011) - The Con
(2011) - Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
(2011) - Demoted
(2009) - 2084
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2008) - Futurama: The Lost Adventure
(2008) - Futurama: Milion a jedno chapadlo
(2008) - Futurama: Benderova hra
(2008) - Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
(2007) - Želvy Ninja
(2007) - Rick & Steve the Happiest Gay Couple in All the World (TV seriál)
(2007) - Futurama: Benderovo parádní terno
(2007) - The Drinky Crow Show (TV seriál)
(2006) - Nepříjemná pravda
(2006) - Svátky vem kačer
(2006) - Squirrel Boy (TV seriál)
(2006) - Queer Duck: The Movie
(2006) - Casper a strašidelná škola
(2005) - The 100 Greatest Cartoons
(2005) - Tom a Jerry letí na Mars
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Pepek námořník
(2004) - Jimmy Neutron: Win, Lose and Kaboom
(2004) - Hare and Loathing in Las Vegas
(2004) - Creature Unknown
(2004) - Comic Book: The Movie
(2003) - My Generation G... G... Gap
(2003) - Museum Scream
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2003) - Looney Tunes: Stranger Than Fiction
(2003) - Looney Tunes: Reality Check
(2003) - Kid Notorious (TV seriál)
(2003) - Kačer Dodgers (TV seriál)
(2003) - Aero-Troopers: The Nemeclous Crusade
(2002) - Tom a Jerry: Kouzelný prsten
(2002) - Super Santa in Vegetation
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2001) - Mind Meld: Secrets Behind the Voyage of a Lifetime
(2001) - Obloukovi (TV seriál)
(2001) - Jimmy Neutron
(2001) - Jako kočky a psi
(2001) - Invader ZIM (TV seriál)
(2001) - Hrůzostrašný dějepis (TV seriál)
(2000) - Poochini's Yard (TV seriál)
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Dinosaurus
(1999) - Queer Duck (TV seriál)
(1999) - Olive, the Other Reindeer
(1999) - King Crab: Space Crustacean
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Detention (TV seriál)
(1999) - Datel Woody (TV seriál)
(1998) - Voltron: The Third Dimension (TV seriál)
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - Scooby-Doo a ostrov zombií
(1998) - Quest for Camelot Sing-Alongs
(1998) - The Magician (TV seriál)
(1998) - Looney Tunes Sing-Alongs
(1998) - Kočkopes (TV seriál)
(1998) - Histeria! (TV seriál)
(1997) - The Weird Al Show (TV seriál)
(1997) - The Wacky World of Tex Avery (TV seriál)
(1997) - Útěk z Atlantidy
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1996) - Švábi
(1996) - Space Jam
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
(1996) - Jumanji (TV seriál)
(1995) - Phobophilia: The Love of Fear
(1994) - Howard Stern
(1994) - A&E Biography: Stooges - The Men Behind the Mayhem
(1994) - The Baby Huey Show (TV seriál)
(1991) - Ren a Stimpy (TV seriál)
(1991) - Doug (TV seriál)
(1990) - The Howard Stern Show

Billy West - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.4.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy West 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy West - herec

se narodil 16.4.1950 ve městě Detroit, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy West

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Billy West
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
25°55’
 
LunaLuna:
Beran
16°40’
 
MerkurMerkur:
Býk
14°10’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°40’
 
MarsMars:
Panna
23°55’
R
JupiterJupiter:
Ryby
0°12’
 
SaturnSaturn:
Panna
13°17’
R
UranUran:
Rak
1°33’
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°42’
R
PlutoPluto:
Lev
15°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
6°31’
R
Černá LunaLilith:
Býk
10°29’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°34’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »