Bin Šimada wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bin Šimada

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Niigata
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec, dabér

Bin Šimada (Bin Shimada) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.11.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bin Šimada 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bin Šimada
datum narození 20.11.1954
(herec, dabér, instagram)

Bin Šimada - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Persona 3 the Movie #3 Falling Down
(2015) - Junketsu no Maria (TV seriál)
(2015) - Gintama° (TV seriál)
(2014) - World Trigger (TV seriál)
(2014) - Robot Girls Z (TV seriál)
(2014) - Kaitō Joker (TV seriál)
(2014) - Hero Bank (TV seriál)
(2014) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2014) - Abarenbō rikishi!! Matsutarō (TV seriál)
(2013) - Yozakura Quartet: Hana No Uta (TV seriál)
(2013) - Mizuki Shigeru no Gegege no kaidan
(2013) - Haiyore! Nyaruko-san W (TV seriál)
(2013) - Gekijōban Gintama kanketsu-hen: Yorozuya yo eien nare
(2012) - Tanken Driland (TV seriál)
(2012) - Saint Seiya Omega (TV seriál)
(2012) - Papa no iukoto o kikinasai! (TV seriál)
(2012) - Haiyore! Nyaruko-san (TV seriál)
(2012) - Gintama' (TV seriál)
(2012) - Code: Breaker (TV seriál)
(2011) - Toriko (TV seriál)
(2011) - Pretty Rhythm: Aurora Dream (TV seriál)
(2011) - Gintama' (TV seriál)
(2011) - Digimon Xros Wars: Toki wo kakeru shōnen Hunter-tachi (TV seriál)
(2011) - [C] (TV seriál)
(2011) - Battle Spirits: Heroes (TV seriál)
(2010) - Digimon Xros Wars (TV seriál)
(2009) - Dragon Ball Kai (TV seriál)
(2008) - Shugo Chara!! Doki— (TV seriál)
(2008) - Porphy no nagai tabi (TV seriál)
(2008) - One Piece: Episode of chopper + Fuyu ni saku, kiseki no sakura
(2008) - Itazura na Kiss (TV seriál)
(2008) - Hakaba Kitarō (TV seriál)
(2008) - Casshern Sins (TV seriál)
(2007) - Taiho shichauzo: Full Throttle (TV seriál)
(2007) - Shigurui (TV seriál)
(2007) - Les Miserables: Shōjo Cosette (TV seriál)
(2006) - Kidō senshi Z Gundam III: Hoshi no kodō wa ai
(2006) - Gintama (TV seriál)
(2006) - Ergo Proxy (TV seriál)
(2006) - Demashita! Powerpuff Girls Z (TV seriál)
(2006) - Black Jack 21 (TV seriál)
(2005) - Petopeto-san (TV seriál)
(2005) - One Piece: Nenmatsu tokubetsu kikaku! Mugiwara no Luffy oyabun torimonochō
(2005) - Kidō senshi Z Gundam II: Koibito-tachi
(2005) - Kidō senshi Z Gundam: Hoshi wo tsugu mono
(2005) - Full Metal Panic! The Second Raid (TV seriál)
(2005) - Angel Heart (TV seriál)
(2004) - Yū Gi Ō: Duel Monsters GX (TV seriál)
(2004) - Yakitate!! Japan (TV seriál)
(2004) - Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
(2004) - Re: Cutie Honey
(2004) - Monster (TV seriál)
(2004) - Kyō kara maō! (TV seriál)
(2004) - Kinnikuman II sei - Second Generations: Ultimate Muscle (TV seriál)
(2004) - Girls Bravo - first season (TV seriál)
(2004) - Black Jack (TV seriál)
(2003) - Takahashi Rumiko gekijō (TV seriál)
(2003) - Sonic X (TV seriál)
(2003) - Planetes (TV seriál)
(2003) - Kaleido Star (TV seriál)
(2003) - Ginga tetsudō monogatari (TV seriál)
(2003) - F-Zero Falcon densetsu (TV seriál)
(2003) - Astro Boy (TV seriál)
(2002) - You're Under Arrest: Taiho shichauzo
(2002) - Spiral: Suiri no kizuna (TV seriál)
(2002) - Naruto (TV seriál)
(2002) - Kinnikuman II sei: Muscle ninjin sōdatsu! Chōjin daisensō
(2002) - Kiddy Grade (TV seriál)
(2002) - eX-Driver the Movie
(2001) - Taiho shichauzo: Second Season (TV seriál)
(2001) - Scryed (TV seriál)
(2001) - I My Me! Strawberry Egg (TV seriál)
(2001) - Hoshi no Kirby (TV seriál)
(2000) - Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Yaiba
(2000) - Karakuri kiden Hiwō senki (TV seriál)
(2000) - Inu Yasha (TV seriál)
(1999) - Taiho shichauzo The Movie
(1999) - Taiho shichauzo Special (TV seriál)
(1999) - Street Fighter Zero
(1999) - One Piece (TV seriál)
(1999) - Mugen no Ryvius (TV seriál)
(1999) - Master Keaton
(1998) - Yū Gi Ō (TV seriál)
(1998) - Pokémon (TV seriál)
(1998) - Master Keaton (TV seriál)
(1997) - Misutenaide Daisy (TV seriál)
(1997) - Maze bakunetsu jikū (TV seriál)
(1997) - B't X Neo
(1996) - Taiho shichauzo (TV seriál)
(1996) - Slayers Next (TV seriál)
(1996) - Meiken Lassie (TV seriál)
(1996) - Chōja Raideen (TV seriál)
(1996) - Gegege no Kitarō (TV seriál)
(1996) - Dragon Ball: Saikyō e no michi
(1996) - Dragon Ball GT (TV seriál)
(1996) - Detektiv Conan (TV seriál)
(1996) - Battle Arena Toshinden
(1995) - Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
(1995) - Marmalade Boy
(1995) - Bishōjo senshi Sailor Moon Super S (TV seriál)
(1994) - Tico a přátelé (TV seriál)
(1994) - Taiho shichauzo
(1994) - Marmalade Boy (TV seriál)
(1994) - Mahōjin Guru guru (TV seriál)
(1994) - Grappler Baki
(1994) - Dragon Ball Z: Kiken na futari! Chō senshi wa nemurenai
(1994) - Dragon Ball Z: Chō senshi gekiha!! Katsu no wa ore da
(1994) - Crying Freeman: Kanketsu hen - Mumyō ryūsha
(1994) - Bishōjo senshi Sailor Moon S (TV seriál)
(1993) - Yūsha tokkyū Might Gaine (TV seriál)
(1993) - Nintama Rantarō (TV seriál)
(1993) - Kishin heidan (TV seriál)
(1993) - Dragon Ball Z: Moetsukiro!! Nessen - Retsusen - Chō gekisen
(1993) - Bishōjo senshi Sailor Moon R (TV seriál)
(1992) - Nangoku shōnen Papuwa-kun (TV seriál)
(1992) - Chōjikū yōsai Macross II: Lovers Again
(1992) - Bishōjo senshi Sailor Moon (TV seriál)
(1991) - Yokoyama mitsuteru sangokushi (TV seriál)
(1991) - Urusei yatsura: Itsudatte My Darling
(1991) - Genji tsūshin Agedama (TV seriál)
(1990) - Táta sekáč (TV seriál)
(1990) - Robin Hood (TV seriál)
(1990) - Riki Oh 2: Horobi no ko
(1990) - Mumínci (TV seriál)
(1990) - Kyattō ninden teyandee (TV seriál)
(1990) - Heisei tensai Bakabon (TV seriál)
(1989) - Riki ō: Tōkatsu jigoku
(1989) - Ranma ½: Nettō-hen (TV seriál)
(1989) - Ranma ½ (TV seriál)
(1989) - Kniha džunglí (TV seriál)
(1989) - Kidō senshi Gundam 0080: Pocket no naka no sensō
(1989) - Kidō keisatsu Patlabor (TV seriál)
(1989) - Dragon Ball Z (TV seriál)
(1988) - Tatakae! Rāmenman (TV seriál)
(1988) - Shōkōshi Cedie (TV seriál)
(1988) - Kidō senshi Gundam: Gyakushū no Char
(1988) - Himitsu no Akko-chan 2 (TV seriál)
(1987) - Murasaki Shikibu: Genji monogatari
(1987) - Mister Ajikko (TV seriál)
(1987) - Machine Robo: Butchigiri Battle Hackers (TV seriál)
(1987) - Křídla Honnêamise
(1986) - Urusei yatsura 4: Lum The Forever
(1986) - Saint Seiya (TV seriál)
(1986) - Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
(1986) - Ozu no mahôtsukai (TV seriál)
(1986) - Maison Ikkoku (TV seriál)
(1986) - Machine Robo: Chronos no gyakushū (TV seriál)
(1986) - Kidō senshi Gundam ZZ (TV seriál)
(1986) - Dobrodruzi z vesmíru (TV seriál)
(1985) - Sengoku machine GoShogun: Toki no ihōjin
(1985) - Ninja senshi Tobikage (TV seriál)
(1985) - Kidō senshi Z Gundam (TV seriál)
(1985) - Chōjū kishin Dancougar (TV seriál)
(1985) - High School! Kimen-gumi (TV seriál)
(1984) - Yume senshi Wingman (TV seriál)
(1984) - Wata no kuni hoshi
(1984) - Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
(1984) - Seijūshi Bismarck (TV seriál)
(1984) - Naušika z Větrného údolí
(1984) - Makiba no shōjo Katori (TV seriál)
(1984) - Juunseki L-Gaim (TV seriál)
(1984) - Chōjikū kidan Southern Cross (TV seriál)
(1984) - Hokuto no ken (TV seriál)
(1983) - Urusei yatsura: Only you
(1983) - Sōkō kihei Votoms (TV seriál)
(1983) - Mirai keisatsu urashiman
(1983) - Kikō sōseiki Mospeada (TV seriál)
(1983) - Kapitán Tsubasa (TV seriál)
(1982) - The Kabocha Wine (TV seriál)
(1982) - Kidō senshi Gundam III: Meguriai sora hen
(1981) - Urusei yatsura (TV seriál)
(1981) - Meiken Jolie (TV seriál)
(1981) - Kidō senshi Gundam II: Ai senshi hen
(1981) - Kidō senshi Gundam I Gekijōban
(1980) - Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
(1980) - Densetsu kyojin Ideon (TV seriál)
(1978) - Saraba uchū senkan Yamato: Ai no senshitachi

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bin Šimada 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bin Šimada - herec, dabér

se narodil 20.11.1954 ve městě Niigata
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bin Šimada

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Bin Šimada
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
27°37’
 
LunaLuna:
Váhy
3°00’
 
MerkurMerkur:
Štír
9°30’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°19’
R
MarsMars:
Vodnář
20°15’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°55’
R
SaturnSaturn:
Štír
13°55’
 
UranUran:
Rak
27°34’
R
NeptunNeptun:
Váhy
26°56’
 
PlutoPluto:
Lev
26°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
7°37’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°45’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°39’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »