Bjørn Floberg wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bjørn Floberg

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oslo
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Bjørn Floberg - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bjørn Floberg 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bjørn Floberg
datum narození 12.9.1947
(herec, instagram)

Bjørn Floberg - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kingsman: Tajná služba
(2014) - Jakten på Berlusconi
(2012) - 90 minut
(2012) - Detektiv Varg Veum: Mrtvé už hlava nebolí
(2012) - Detektiv Varg Veum: Chladná srdce
(2011) - Varg Veum: Společníci smrti
(2011) - Detektiv Varg Veum: V noci jsou všichni vlci šedí
(2011) - Detektiv Varg Veum: Černá ovce
(2010) - Maria Wern - Beze slov
(2010) - Kennedys Hirn
(2010) - Drottningoffret (TV seriál)
(2010) - Detektiv Varg Veum: Nápis na zdi
(2010) - Bezva chlap
(2008) - Maria Wern (TV seriál)
(2008) - Lønsj
(2008) - Detektiv Varg Veum: Žena v ledničce
(2008) - Detektiv Varg Veum: Šípková Růženka
(2008) - Detektiv Varg Veum: Padlí andělé
(2008) - Detektiv Varg Veum: Nadosmrti tvůj
(2008) - Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
(2007) - O' Horten
(2007) - Detektiv Varg Veum: Hořké květy
(2007) - Der Kommissar und das Meer - Näher als du denkst
(2006) - Kjøter
(2006) - Jednotka URO
(2004) - Špatně rozdané karty
(2004) - Ørnen: En krimi-odyssé (TV seriál)
(2004) - Návrat tanečního mistra
(2003) - Temné lesy
(2003) - Povídky z kuchyně
(2003) - Operation Stella Polaris (TV seriál)
(2003) - Okamžitý nápad
(2003) - Møter uten kjærlighet
(2002) - Shackleton
(2002) - Hudba pro svatby a pohřby
(2002) - Dina
(2000) - Sofies verden (TV seriál)
(2000) - Potápěč
(2000) - Ikingut
(2000) - Hlubiny strachu
(1999) - Ledové srdce
(1999) - Ungfrúin góða og húsið
(1999) - Sofiin svět
(1999) - Misery Harbour
(1998) - 1732 Høtten
(1998) - Smlouva na smrt
(1997) - Orlí oko
(1997) - Insomnie
(1997) - Den sidste viking
(1995) - Statečný bojovník
(1995) - Hører du ikke hva jeg sier!
(1994) - Ti kniver i hjertet
(1993) - Telegrafista
(1993) - Secondløitnanten
(1990) - Herman
(1988) - Brun bitter
(1988) - Blücher
(1985) - Øye for øye
(1984) - Papirfuglen
(1979) - Rallarblod
(1979) - Kronprinsen
(1978) - Blindpassasjer (TV seriál)
(1977) - Tause flertall, Det
(1977) - Kosmetikkrevolusjonen
(1976) - To jsme my

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bjørn Floberg 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bjørn Floberg - herec

se narodil 12.9.1947 ve městě Oslo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bjørn Floberg

Dnes se narodili
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Bjørn Floberg
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
18°52’
 
LunaLuna:
Lev
17°09’
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°03’
 
VenušeVenuše:
Panna
21°17’
 
MarsMars:
Rak
18°52’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°25’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°07’
 
UranUran:
Blíženci
25°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°44’
 
PlutoPluto:
Lev
14°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°40’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°59’
 
CheirónCheirón:
Štír
6°41’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Petr Čepek
(*1940 - 1994) herec

Česká republika Raoul Schránil
(*1910 - 1998) herec

Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895 - 1979) 7. československý prezident

Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) právník, jazykovědec, sběratel pověstí a pohádek

Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) voják, norský odbojář v období německé okupace Norska



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »