Björn Granath wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Björn Granath

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Göteborg
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Björn Granath - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.4.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Björn Granath 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Björn Granath
datum narození 5.4.1946
(herec, instagram)

Björn Granath - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Så ock på jorden
(2014) - Zde Harold
(2013) - Den som söker
(2012) - Poslední věta
(2012) - Nobelova poslední vůle
(2011) - Nils Holgersson a jeho zázračná cesta
(2011) - Most (TV seriál)
(2010) - Zvuk hluku
(2010) - Solsidan (TV seriál)
(2010) - Pax
(2010) - Millennium (TV seriál)
(2010) - Američan
(2009) - Muži, kteří nenávidí ženy
(2007) - Playa del Sol (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Amorovy nástrahy
(2005) - Som man bäddar...
(2005) - Den utvalde
(2003) - Zlo mezi námi
(2003) - Talismanen (TV seriál)
(2003) - Černý Laponec
(2002) - Stora teatern (TV seriál)
(2002) - Livet i 8 bitar
(2002) - Elina
(2001) - Kvinna med födelsemärke
(2001) - Jako bílý sníh
(2000) - Nevěra
(2000) - Labyrinten (TV seriál)
(2000) - Herr von Hancken (TV seriál)
(1999) - Sherdil
(1999) - Magnetisörens femte vinter
(1998) - Muntra fruarna i Windsor
(1998) - Lithivm
(1998) - Kvinnan i det låsta rummet (TV seriál)
(1998) - Ivar Kreuger
(1998) - Encounters
(1997) - Föreställningar om ett liv
(1997) - Svenska hjältar
(1997) - Pelle Svanslös (TV seriál)
(1997) - Orlí oko
(1997) - Hjørne af paradis, Et
(1997) - Emma åklagare (TV seriál)
(1997) - Beck - Spår i mörker
(1996) - Jerusalem
(1996) - Harald & Harald
(1996) - Den vita lejoninnan
(1995) - I Am Curious, Film
(1995) - Vendetta
(1995) - Tag ditt liv
(1995) - Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
(1995) - Som löven i Vallombrosa (TV seriál)
(1995) - Sista skriket
(1994) - Pillertrillaren
(1994) - Illusioner
(1994) - Du bestämmer (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - S nejlepšími úmysly
(1992) - Rederiet (TV seriál)
(1992) - Předtucha
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Jönssonligan & den svarta diamanten
(1991) - Paradis utan biljard, Ett
(1991) - Fasadklättraren
(1991) - Facklorna
(1991) - Den goda viljan (TV seriál)
(1991) - Býk
(1990) - Apelsinmannen
(1989) - Hunden som log
(1988) - De hvite bussene
(1987) - Varuhuset (TV seriál)
(1987) - Svart gryning
(1987) - Saxofonhallicken
(1987) - Pelle Dobyvatel
(1987) - Mälarpirater
(1987) - Hästens öga
(1987) - Han som fick leva om sitt liv
(1987) - Don Juan
(1986) - Plastposen
(1986) - Frusna leoparden, Den
(1986) - Den nervöse mannen
(1986) - Demoner
(1985) - Svindlande affärer
(1985) - Skrotnisse och hans vänner (TV seriál)
(1985) - Sällskapsresan 2 - Snowroller
(1983) - Mäster Olof (TV seriál)
(1980) - Sinkadus (TV seriál)
(1980) - Margyt 1
(1979) - Ett anständigt liv
(1979) - Margyt 2
(1979) - Margyt (TV seriál)
(1972) - Du gamla, du fria
(1970) - Den magiska cirkeln
(1969) - Ublížení na zdraví
(1968) - Exercis

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Björn Granath 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Björn Granath - herec

se narodil 5.4.1946 ve městě Göteborg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Björn Granath

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Björn Granath
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
15°05’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°58’
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°10’
R
VenušeVenuše:
Býk
0°33’
 
MarsMars:
Rak
23°00’
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°26’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°11’
 
UranUran:
Blíženci
14°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°02’
R
PlutoPluto:
Lev
9°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°28’
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°42’
 
CheirónCheirón:
Váhy
18°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »