Blythe Danner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Blythe Danner
(Blythe Katherine Danner)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herečka

Blythe Danner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.2.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Blythe Danner 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Blythe Danner
datum narození 3.2.1943
(herečka, instagram)

Blythe Danner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madoff
(2015) - Tumbledown
(2015) - The Slap (TV seriál)
(2015) - I'll See You in My Dreams
(2014) - Murder of a Cat
(2013) - Gilded Lilys
(2012) - Katie
(2012) - Talisman
(2012) - Ahoj, musím už jít
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Paul
(2011) - Oddělen
(2011) - Co ty jsi za číslo?
(2010) - Waiting for Forever
(2010) - Fotři jsou lotři
(2009) - Strážce majáku
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - 'Side by Each'
(2008) - Sesterstvo putovních kalhot 2
(2008) - Pretty/Handsome
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Poslední polibek
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - RSC Meets USA: Working Shakespeare
(2004) - 'Huff': Around the Edges
(2004) - Walk Two Moons
(2004) - Jeho fotr, to je lotr!
(2004) - Jak jsme vyrůstali
(2004) - Huff
(2004) - Huff (TV seriál)
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Sylvie
(2003) - The Quality of Light
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Intimate Portrait: Cynthia Nixon
(2002) - Three Days of Rain
(2002) - Ponížení
(2002) - Nemocnice Presidio (TV seriál)
(2001) - Mark Twain
(2001) - Echoes from the White House
(2000) - Healthcare Crisis (TV seriál)
(2000) - Fotr je lotr
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Intimate Portrait: Mia Farrow
(1999) - Živelná pohroma
(1999) - Neviditelný cirkus
(1999) - Milostný dopis
(1999) - Cosas que olvidé recordar
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Zakázaná touha
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Saint Maybe
(1998) - Neohlížej se
(1998) - Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery
(1998) - The Farmhouse
(1998) - Akta X - Film
(1997) - Thomas Jefferson (TV seriál)
(1997) - Otisky prstů
(1997) - Město šílenců
(1997) - A Call to Remember
(1996) - The West (TV seriál)
(1995) - Tři muži v negližé
(1995) - Homage
(1994) - Linda Leisure and H.O.M.E.
(1994) - A Century of Women (TV seriál)
(1994) - Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše
(1994) - Dovolená bez návratu
(1993) - Tracey Takes on New York
(1992) - Lincoln
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1992) - Manželé a manželky
(1992) - Kiss-Kiss, Dahlings!
(1992) - Getting Up and Going Home
(1991) - Pán přílivu
(1991) - Never Forget
(1990) - Soud
(1990) - Pán a paní Bridgeovi
(1990) - Alice
(1989) - Prachy, moc a vražda
(1988) - Tattingers (TV seriál)
(1988) - Jiná žena
(1986) - Brighton Beach Memoirs
(1985) - Eugene O'Neill: A Glory of Ghosts
(1985) - Svědomí
(1984) - Helen Keller: The Miracle Continues
(1983) - Muž, žena a dítě
(1983) - In Defense of Kids
(1982) - Inside the Third Reich
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - The 34th Annual Tony Awards
(1979) - You Can't Take It with You
(1979) - Velký Santini
(1979) - Too Far to Go
(1978) - A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story
(1978) - Are You in the House Alone?
(1977) - The Court-Martial of George Armstrong Custer
(1976) - Futureworld
(1976) - Eccentricities of a Nightingale
(1975) - The Seagull
(1975) - Hearts of the West
(1974) - Sidekicks
(1974) - Lovin' Molly
(1974) - F. Scott Fitzgerald and 'The Last of the Belles'
(1973) - Adam's Rib (TV seriál)
(1972) - 1776
(1972) - Zabít klauna
(1972) - To Be Young, Gifted, and Black
(1972) - The Scarecrow
(1972) - Columbo: Etuda v černém
(1971) - Dr. Cook's Garden
(1970) - To Confuse the Angel
(1970) - George M!
Blythe Danner - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1943) Bruce Paltrow - manžel

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Blythe Danner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Blythe Danner - herečka

se narodila 3.2.1943 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Blythe Danner

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Blythe Danner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°47’
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°57’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°12’
R
VenušeVenuše:
Ryby
2°39’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°36’
 
JupiterJupiter:
Rak
17°16’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
5°35’
R
UranUran:
Blíženci
0°34’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°48’
R
PlutoPluto:
Lev
5°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°44’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°49’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°10’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »