Bo Svenson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bo Svenson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Göteborg
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, režisér

Bo Svenson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.2.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bo Svenson 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bo Svenson
datum narození 13.2.1941
(herec, režisér, instagram)

Bo Svenson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kanadské dobrodružství
(2014) - Pride of Lions
(2014) - Jersey Justice
(2013) - Non-Stop
(2012) - Der Kommissar und das Meer - Niemand hat Schuld
(2012) - Arne Dahl: Zlá krev
(2010) - Sedmero dobrodružství Sindibáda
(2010) - Icarus
(2010) - Angry
(2009) - Pýcha národa
(2009) - Hanebný pancharti
(2008) - Chinaman's Chance
(2006) - Raising Jeffrey Dahmer
(2004) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Kde jsi, tati
(2004) - Proof of the Man (TV seriál)
(2004) - Legacy
(2004) - Kill Bill 2
(2001) - Outlaw
(1999) - Crackerjack 3
(1998) - Solitude Point
(1997) - Zavražděna, ale... její srdce žije dál
(1997) - Nebezpečná rychlost 2: Zásah
(1996) - Cheyenne
(1995) - Private Obsession
(1995) - Ocelové peklo
(1994) - Tre kronor (TV seriál)
(1994) - Savage Land
(1991) - Tři dny života
(1991) - Steele's Law
(1991) - Critical Action
(1990) - Tides of War
(1990) - Running hero
(1989) - The Kill Reflex
(1989) - Curse II: The Bite
(1989) - Beyond the Door III
(1988) - Zvířecí zuřivost
(1988) - Delta Force Commando
(1988) - Bílý fantom
(1988) - Andy Colby's Incredible Adventure
(1987) - Tucet špinavců III: Smrtelná mise
(1987) - Thunder II
(1987) - Temný vesmír
(1987) - La Sporca insegna del coraggio
(1987) - Movie in Action
(1987) - Maniac Killer
(1987) - Double Target
(1986) - Nebezpečné území
(1986) - Delta Force
(1986) - Bojové nasazení
(1985) - Wizards of the Lost Kingdom
(1985) - Cane arrabbiato
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Jealousy
(1984) - Impatto mortale
(1983) - Thunder
(1982) - Night Warning
(1981) - Walking Tall (TV seriál)
(1980) - Sverige åt svenskarna
(1980) - The Spirit of Adventure: Night Flight
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Fukkatsu no hi
(1979) - Portrét opravdového muže
(1979) - North Dallas Forty
(1979) - Gold of the Amazon Women
(1978) - Battle of the Network Stars IV
(1977) - Ten prokletý obrněný vlak
(1977) - Snowbeast
(1977) - Final Chapter: Walking Tall
(1977) - Il Figlio dello sceicco
(1976) - Special Delivery
(1976) - Jediná šance
(1975) - Walking Tall Part II
(1975) - Velký Waldo Pepper
(1975) - Target Risk
(1973) - You'll Never See Me Again
(1973) - Maurie
(1973) - Frankenstein
(1972) - The Bravos
(1971) - Hitched
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)

Bo Svenson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bo Svenson 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bo Svenson - herec, režisér

se narodil 13.2.1941 ve městě Göteborg
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bo Svenson

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Bo Svenson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°24’
 
LunaLuna:
Panna
14°12’
 
MerkurMerkur:
Ryby
12°07’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°13’
 
MarsMars:
Střelec
26°55’
 
JupiterJupiter:
Býk
8°52’
 
SaturnSaturn:
Býk
9°00’
 
UranUran:
Býk
22°14’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°09’
R
PlutoPluto:
Lev
2°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
3°52’
R
Černá LunaLilith:
Beran
27°25’
 
CheirónCheirón:
Rak
26°39’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »