Bob Clendenin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Clendenin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newark
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Bob Clendenin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.4.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Clendenin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bob Clendenin
datum narození 14.4.1964
(herec, instagram)

Bob Clendenin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Year of Spectacular Men
(2015) - Policajt ze sámošky 2
(2014) - Wish I Was Here
(2014) - K-9 Adventures: Legend of the Lost Gold
(2013) - Suterén (TV seriál)
(2013) - Quick Draw (TV seriál)
(2011) - Cougar Town: Andy's Dreams (TV seriál)
(2009) - Útěk na Horu čarodějnic
(2009) - Star Trek
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Město žen (TV seriál)
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2006) - 10 Items or Less (TV seriál)
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2006) - Nové trable staré Christine (TV seriál)
(2006) - Jane Doeová: Tvrdší dopad
(2006) - Big Day (TV seriál)
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Dvojčata (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Rodney (TV seriál)
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2003) - Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - That '80s Show (TV seriál)
(2002) - Půlnoční míle
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Good Morning, Miami (TV seriál)
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - The Tick (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Sbohem, zítřku
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Malcolm v nesnázích (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Hele vole, kde mám káru?
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Gideon's Crossing (TV seriál)
(2000) - Ďábel přichází
(1999) - 8 MM
(1999) - Třinácté patro
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Bad City Blues
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Watchers Reborn
(1998) - Maggie (TV seriál)
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Oko za oko
(1996) - Kazaam
(1995) - Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Obvinění: Proces s McMartinovými
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.4.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Clendenin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Clendenin - herec

se narodil 14.4.1964 ve městě Newark, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Clendenin

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Bob Clendenin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
24°33’
 
LunaLuna:
Býk
21°54’
 
MerkurMerkur:
Býk
11°13’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
10°13’
 
MarsMars:
Beran
12°24’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°31’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°06’
 
UranUran:
Panna
6°16’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°03’
R
PlutoPluto:
Panna
11°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°49’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°10’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°51’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »