Bob Hoskins wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Hoskins
(Robert William Hoskins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bury St Edmunds, Anglie
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
29.4.2014 (Příčina: Zápal plic)
Povolání:
herec, režisér

Bob Hoskins - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
De Jabrun (X)
Datum narození:
26.10.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Hoskins 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Bob Hoskins
datum narození 26.10.1942
(herec, režisér, instagram)

Bob Hoskins - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Her Master's Voice
(2012) - Will
(2012) - Sněhurka a lovec
(2012) - Outside Bet
(2011) - Počátek Země Nezemě
(2010) - Vyrobeno v Dagenhamu
(2009) - Vánoční koleda
(2008) - Anatomy of Catastrophe: The Making of 'Doomsday'
(2008) - Soudný den
(2008) - Magická dobrodružství Pinocchia
(2008) - Angličan
(2007) - Ruby Blue
(2007) - Psanec
(2007) - Přijít a zazářit
(2007) - Go Go Tales
(2006) - Žabákova dobrodružství
(2006) - The Street (TV seriál)
(2006) - Paříži, miluji Tě
(2006) - Hollywoodland
(2006) - Garfield 2
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Utržený ze řetězu
(2005) - Show začíná
(2005) - Maska Junior
(2005) - Hranice života
(2004) - Za mořem
(2004) - Jarmark marnosti
(2003) - Se slovníkem v posteli
(2003) - Lví doupě
(2003) - Dobrý papež
(2002) - RIP 2002
(2002) - Where Eskimos Live
(2002) - Krásná pokojská
(2001) - Ztracený svět
(2001) - Smrt Jacka Doddse
(2001) - Nepřítel před branami
(2000) - Život panny
(2000) - Vyvolený
(2000) - Don Quijote
(1999) - Od Hvězdných válek k Hvězdným válkám
(1999) - A Room for Romeo Brass
(1999) - Malí velcí podvodníci
(1999) - Let the Good Times Roll
(1999) - Kapitán Jack
(1999) - Feliciina cesta
(1999) - David Copperfield
(1998) - Spice Girls: British Invasion, Unauthorized & Spicy
(1998) - Parting Shots
(1998) - Madam Bette
(1997) - Spice World
(1997) - Den co den
(1996) - Michael
(1996) - Bomba pro Greenwich
(1995) - Ztracené hračky (TV seriál)
(1995) - Ztracené hračky
(1995) - Nixon
(1995) - Nesahejte na duhu
(1995) - Ding Dong
(1995) - Balto
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Michael Caine: Rozbití bariéry
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - The Changeling
(1993) - In the Wild (TV seriál)
(1993) - Umpijäässä
(1993) - Super Mario Bros.
(1992) - Náš milý nebožtík
(1992) - Modrý led
(1991) - Comic Relief
(1991) - Ztracená totožnost
(1991) - Uvnitř kruhu
(1991) - Láska s rybou
(1991) - Hook
(1990) - Mořské panny
(1990) - Bílý policajt s černým srdcem
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - Roger Rabbit and the Secrets of Toon Town
(1988) - The Raggedy Rawney
(1988) - Falešná hra s králíkem Rogerem
(1987) - The Trouble with Michael Caine
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1987) - Osamělá vášeň Judith Hearnové
(1987) - Modlitba za umírající
(1986) - Sladká svoboda
(1986) - Mona Lisa
(1985) - The Woman Who Married Clark Gable
(1985) - Mussolini a já
(1985) - The Dunera Boys
(1985) - Brazil
(1984) - Lassiter
(1984) - Cotton Club
(1983) - Honorární konzul
(1983) - The Beggar's Opera
(1982) - Pink Floyd: The Wall
(1981) - Othello
(1980) - Flickers (TV seriál)
(1980) - Dlouhý velký pátek
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - Of Mycena and Men
(1979) - Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
(1978) - Pennies from Heaven (TV seriál)
(1977) - Rock Follies of '77 (TV seriál)
(1976) - Kill Two Birds
(1975) - Royal Flash
(1975) - Detaily
(1974) - Thick as Thieves (TV seriál)
(1974) - Schmoedipus
(1974) - Shoulder to Shoulder (TV seriál)
(1974) - If There Weren't Any Blacks You'd Have to Invent Them
(1973) - The National Health
(1973) - Her Majesty's Pleasure
(1972) - Vzhůru na frontu
(1972) - Villains (TV seriál)
(1972) - The Bankrupt
(1970) - Play for Today (TV seriál)

Bob Hoskins - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bob Hoskins - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Hoskins 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Hoskins - herec, režisér

se narodil 26.10.1942 ve městě Bury St Edmunds, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Hoskins

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Bob Hoskins
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°26’
 
LunaLuna:
Býk
29°19’
 
MerkurMerkur:
Váhy
14°05’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°08’
 
MarsMars:
Váhy
25°41’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°45’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°39’
R
UranUran:
Blíženci
3°44’
R
NeptunNeptun:
Váhy
0°47’
 
PlutoPluto:
Lev
7°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°02’
R
Černá LunaLilith:
Rak
6°40’
 
CheirónCheirón:
Lev
27°19’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »