Bob Newhart wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Newhart
(George Robert Newhart)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.9. 1929 - 09:10h
Místo:
Oak Park, Illinois
Země:
Věk:
90 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Bob Newhart - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.9.1929 - 09:10  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.9.1929 - 15:10  
US, Oak Park:
41°53' s.š., 87°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Newhart 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Bob Newhart
datum narození 5.9.1929
(herec, instagram)

Bob Newhart - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2013) - Richard Pryor: Zapomeňte na logiku
(2012) - Do hlubin komedie
(2011) - Šéfové na zabití
(2011) - Pět žen
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2009) - 61. Emmy Awards
(2008) - Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
(2007) - 100 Greatest Stand-Ups
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
(2004) - TV Land Landmarks: Breaking the Mold
(2004) - TV Guide & TV Land Present: The 100 Most Memorable TV Moments (TV seriál)
(2004) - How They Made the North Pole
(2004) - Film School for Kids
(2004) - Emmy's Greatest Moments
(2004) - Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - CBS at 75
(2003) - Vánoční skřítek
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - On Stage at the Kennedy Center: The Mark Twain Prize
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Intimate Portrait: Suzanne Pleshette
(2002) - Added Attractions: The Hollywood Shorts Story
(2001) - A&E Biography: Bob Newhart - The Last Sane Man...
(2001) - The Sports Pages
(1999) - The 20th Century: Yesterday's Tomorrows
(1998) - Dean Martin: The E! True Hollywood Story
(1998) - Rudolf
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Svatba naruby
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1996) - This Week
(1994) - The Second Annual Comedy Hall of Fame
(1993) - Legend to Legend Night: A Celebrity Cavalcade
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Bob (TV seriál)
(1991) - The Entertainers
(1991) - The Bob Newhart Show 19th Anniversary Special
(1990) - Záchranáři u protinožců
(1989) - Comic Relief III
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Don Rickles: Rickles on the Loose
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1982) - Circus of the Stars #7
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Circus of the Stars #6
(1981) - Ladies and Gentlemen... Bob Newhart, Part II
(1980) - Prezident a jeho rodina
(1980) - Panenka pro štěstí
(1980) - Marathon
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - Záchranáři
(1975) - Sneak Previews (TV seriál)
(1974) - Tattletales
(1974) - Thursday's Game
(1972) - The Don Rickles Show (TV seriál)
(1972) - Decisions! Decisions!
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - Odvykací kůra
(1970) - Za jasného dne uvidíš navždy
(1970) - Hlava 22
(1968) - Hot Millions
(1965) - Salute to Stan Laurel
(1964) - The Entertainers (TV seriál)
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - Peklo je pro hrdiny
(1961) - Password
(1961) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1960) - The 12th Annual Primetime Emmy Awards
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Insight (TV seriál)
(1948) - Toast of the Town

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.9.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Newhart 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Newhart - herec

se narodil 5.9.1929 ve městě Oak Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Newhart

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Bob Newhart
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
12°33’
11
 
LunaLuna:
Váhy
10°30’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°20’
12
 
VenušeVenuše:
Lev
6°03’
10
 
MarsMars:
Váhy
9°29’
12
 
JupiterJupiter:
Blíženci
14°58’
8
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°56’
2
 
UranUran:
Beran
10°26’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
1°33’
10
 
PlutoPluto:
Rak
19°13’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
15°09’
7
 
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°51’
3
 
CheirónCheirón:
Býk
14°17’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
24°30’
2
Domy:
Váhy
26°33’
Beran
26°33’
2:
Štír
24°24’
8:
Býk
24°24’
3:
Střelec
26°38’
9:
Blíženci
26°38’
Vodnář
1°42’
Lev
1°42’
5:
Ryby
5°02’
Panna
5°02’
6:
Beran
3°25’
Váhy
3°25’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
14°07’
11
Slun./Luna:
Panna
26°31’
11


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »