Bob Odenkirk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Odenkirk
(Robert John Odenkirk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Naperville, Illinois
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Bob Odenkirk - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.10.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Odenkirk 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bob Odenkirk
datum narození 22.10.1962
(herec, instagram)

Bob Odenkirk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Run For Roxanne
(2017) - Moose
(2016) - Girlfriend's Day
(2015) - 5th Critics' Choice Television Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - I Am Chris Farley
(2015) - Better Call Saul: Day One
(2015) - W/ Bob and David (TV seriál)
(2015) - Hříčky přírody
(2015) - Hell & Back
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2014) - Bulvár
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Tim and Eric's Bedtime Stories (TV seriál)
(2013) - Nebraska
(2013) - Kouzlo přítomného okamžiku
(2013) - Ghost Ghirls (TV seriál)
(2013) - Drunk History (TV seriál)
(2013) - Dealin' with Idiots
(2013) - The Birthday Boys (TV seriál)
(2013) - Ass Backwards
(2012) - Comedy Bang! Bang!
(2012) - TripTank (TV seriál)
(2012) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2012) - The Giant Mechanical Man
(2011) - Son of Morning
(2011) - NTSF:SD:SUV (TV seriál)
(2011) - Noc je ještě mladá
(2011) - Let's Do This!
(2011) - Bobovy burgery (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Blood Into Wine
(2010) - Utajená operace
(2010) - Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special
(2010) - Pretend Time (TV seriál)
(2010) - Funny or Die uvádí... (TV seriál)
(2010) - The Big Dog
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Liga snů (TV seriál)
(2009) - The Goode Family (TV seriál)
(2009) - Glenn Martin DDS (TV seriál)
(2009) - Breaking Bad: Minisodes (TV seriál)
(2009) - American Contestant with Bob Odenkirk (TV seriál)
(2008) - Mike Birbiglia's Secret Public Journal
(2008) - The Life & Times of Tim (TV seriál)
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - Tim and Eric Nite Live
(2007) - Super High Me
(2007) - Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Pravidla zasnoubení (TV seriál)
(2007) - Derek and Simon: The Show (TV seriál)
(2007) - Bratři Solomonovi
(2006) - Tim and Eric: The Podcast (TV seriál)
(2006) - Našli mě naši
(2006) - Hurá do basy
(2006) - Freak Show (TV seriál)
(2006) - Danny Roane: First Time Director
(2005) - The Standard
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Sarah Silverman: Jesus is Magic
(2005) - Můj velký tlustý nezávislý film
(2005) - Kancl (TV seriál)
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - Cake Boy
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Nerd Hunter 3004
(2004) - Joey (TV seriál)
(2004) - Channel 101
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Melvin Goes to Dinner
(2003) - The Big Wide World of Carl Laemke
(2003) - Arrested Development (TV seriál)
(2002) - Brilliant But Cancelled
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - The Andy Dick Show
(2001) - Opoparchant
(2001) - Dr. Dolittle 2
(2000) - TV Funhouse (TV seriál)
(2000) - Sammy (TV seriál)
(2000) - Nezávislý
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Can't Stop Dancing
(1998) - Mr. Show and the Incredible, Fantastical News Report
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Hacks
(1996) - Mr. Show with Bob and David: Fantastic Newness
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Proč kočka není pes?
(1996) - Čekání na Guffmana
(1996) - Cable Guy
(1995) - Mr. Show with Bob and David
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1994) - Totální okno
(1994) - Tom (TV seriál)
(1993) - Waynův svět 2
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - The Ben Stiller Show
(1992) - The Jackie Thomas Show (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

Bob Odenkirk - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bob Odenkirk - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Odenkirk 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Odenkirk - herec

se narodil 22.10.1962 ve městě Naperville, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Odenkirk

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Bob Odenkirk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°36’
 
LunaLuna:
Lev
22°44’
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°23’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°37’
 
MarsMars:
Lev
5°24’
 
JupiterJupiter:
Ryby
2°53’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°53’
 
UranUran:
Panna
4°11’
 
NeptunNeptun:
Štír
12°40’
 
PlutoPluto:
Panna
11°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°25’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°50’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »