Bob Saget wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bob Saget
(Robert Lane Saget)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.5. 1956 - 20:02h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
62 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Bob Saget - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
17.5.1956 - 20:02  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.5.1956 - 00:02  
US, Filadelfie:
39°57' s.š., 75°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bob Saget 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bob Saget
datum narození 17.5.1956
(herec, režisér, instagram)

Bob Saget - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Comedy Club
(2016) - Fuller House (TV seriál)
(2016) - A Stand Up Guy
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - I Am Chris Farley
(2015) - Vincentův svět
(2014) - Misery Loves Comedy
(2013) - Comedy Warriors: Healing Through Humor
(2013) - Super Fun Night (TV seriál)
(2011) - Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Conan
(2010) - The Bus
(2009) - Surviving the Holidays with Lewis Black
(2009) - Surviving Suburbia (TV seriál)
(2008) - Comedy Central Roast of Bob Saget
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2006) - Casper a strašidelná škola
(2005) - The Young Turks
(2005) - The Standard
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Madagaskar
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2004) - Pryor Offenses
(2004) - Listen Up (TV seriál)
(2004) - Huff (TV seriál)
(2003) - Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
(2001) - Raising Dad (TV seriál)
(2000) - Recept na úspěch
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Norm Show (TV seriál)
(1999) - Sorority
(1998) - Mazaní hoši
(1997) - Vetřelec 007
(1994) - Father and Scout
(1993) - For Goodness Sake
(1992) - Jedeme k babičce
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Comic Relief IV
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1989) - MMC
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1987) - Critical Condition
(1981) - Vlkodlak
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Devices
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1979) - Outer Touch
(1970) - New Love, American Style

Bob Saget - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bob Saget - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1957) Katie Couric

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bob Saget 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bob Saget - herec, režisér

se narodil 17.5.1956 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bob Saget

Dnes se narodili
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Bob Saget
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
27°01’
7
 
LunaLuna:
Panna
7°08’
9
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°24’
7
R
VenušeVenuše:
Rak
5°40’
8
 
MarsMars:
Vodnář
20°32’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
22°51’
9
 
SaturnSaturn:
Štír
29°42’
1
R
UranUran:
Rak
29°00’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°18’
11
R
PlutoPluto:
Lev
26°07’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°47’
1
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°11’
2
 
CheirónCheirón:
Vodnář
11°43’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
6°20’
3
Domy:
Štír
26°13’
Býk
26°13’
2:
Střelec
27°04’
8:
Blíženci
27°04’
3:
Vodnář
2°56’
9:
Lev
2°56’
Ryby
9°24’
Panna
9°24’
5:
Beran
10°39’
Váhy
10°39’
6:
Býk
5°36’
Štír
5°36’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
17°49’
11
Slun./Luna:
Rak
17°05’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladimír Dlouhý
(*1958 - 2010) herec

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896 - 1968) herec, scénárista, režisér, dramatik

Česká republika Václav Beneš Třebízský
(*1849 - 1884) romanopisec, katolický kněz

Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965) obchodník

Belgie Jijé
(*1914 - 1980) umělec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »