Bohumil Klepl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bohumil Klepl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moskva
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Bohumil Klepl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.3.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bohumil Klepl 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bohumil Klepl
datum narození 31.3.1958
(herec, instagram)

Bohumil Klepl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Správnej dres
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2014) - Souboj národů
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - QI XL
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Zločin v Posázavském Pacifiku (divadelní záznam)
(2013) - Kameňák 4
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Základka (TV seriál)
(2012) - Probudím se včera
(2011) - Vínečko
(2011) - Trampoty
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Westernstory
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
(2011) - Perfect Days
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
(2011) - Kde je láska, je i žárlivost (divadelní záznam)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Autoškola národa
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Dokonalý svět (TV seriál)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Film o filmu: Veni, vidi, vici
(2009) - Veni, vidi, vici
(2009) - Dvojka
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kouzelná tetička Valentýna
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - O život
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2006) - Inkognito
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Labyrintem revoluce (TV seriál)
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Pakárna (TV seriál)
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Snowboarďáci (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - Otázka pohledu
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Na stojáka
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Snowboarďáci
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Dvojhlas
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Úlet
(2003) - Terasa (divadelní záznam)
(2003) - Pupendo
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Pekelná maturita
(2003) - Nezvěstný
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Duende
(2002) - Artóza
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Archa pro Vojtu
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Nosnost pro 2 osoby
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Ex - pozice
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Tmavomoudrý svet
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Strýček Váňa (divadelní záznam)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(2000) - Oběti a vrazi
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Všichni moji blízcí
(1999) - Le Sourire du clown
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Jistota
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1999) - Bunkr
(1999) - Agáta
(1998) - Ondřej Havelka - Mě to tady nebaví (hudební videoklip)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Dvaadvacítka
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Tři králové (TV seriál)
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - Mimina
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1998) - Jezerní královna
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Česká soda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Svět podle Klepla
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Tomík
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Propast
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Ivanov (divadelní záznam)
(1997) - Große Ferien
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Dobrá zpráva
(1997) - Báječná léta pod psa
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Revizor (divadelní záznam)
(1996) - Racek (divadelní záznam)
(1996) - Mirek n'est pas parti
(1996) - Kde padají hvězdy (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) -
(1995) - Trio
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1994) - Prology
(1994) - Vlak
(1994) - Historky od krbu (TV seriál)
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Dobročinný večírek
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Kára
(1987) - Já, ty, on
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Mapa zámořských objevů

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.3.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bohumil Klepl 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bohumil Klepl - herec

se narodil 31.3.1958 ve městě Moskva
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bohumil Klepl

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Bohumil Klepl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
10°16’
 
LunaLuna:
Lev
19°01’
 
MerkurMerkur:
Beran
28°39’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
24°12’
 
MarsMars:
Vodnář
10°24’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°51’
R
SaturnSaturn:
Střelec
25°41’
 
UranUran:
Lev
7°37’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°02’
R
PlutoPluto:
Panna
0°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
2°38’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°26’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
21°04’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »