Bohumil Šmída wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bohumil Šmída

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bohumil Šmída - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.1.1914 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bohumil Šmída 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bohumil Šmída
datum narození 16.1.1914
(herec, instagram)

Bohumil Šmída - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1980) - Požáry a spáleniště
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1977) - Zrcadlení
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Město nic neví
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Velké trápení
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Tím hůř, když padnou
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - Slečna Golem
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV seriál)
(1971) - Alfons Karásek v lázních
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Neboť nevědí, co činí
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Den sedmý, osmá noc
(1968) - Spravedlnost pro Selvina
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1967) - Inzerát
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Liselotte von der Pfalz
(1965) - Chronik eines Mordes
(1965) - Fotbal
(1964) - Návštěva
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1964) - Dobrodružství s nahým klukem
(1963) - Otevřené okno
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1961) - Kde alibi nestačí
(1959) - Velká samota
(1958) - Hvězda jede na jih
(1958) - Cesta zpátky
(1934) - Život vojenský - život veselý
(1932) - Před maturitou
(1932) - Písničkář

Bohumil Šmída - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.1.1914 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bohumil Šmída 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bohumil Šmída - herec

se narodil 16.1.1914 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bohumil Šmída

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Bohumil Šmída
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
25°32’
 
LunaLuna:
Panna
22°19’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°52’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°12’
 
MarsMars:
Rak
10°34’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°47’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
11°51’
R
UranUran:
Vodnář
6°53’
 
NeptunNeptun:
Rak
26°52’
R
PlutoPluto:
Blíženci
29°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
17°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
5°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°51’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »