Bohuslav Čáp wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bohuslav Čáp

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Borová u Náchoda
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bohuslav Čáp - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.10.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bohuslav Čáp 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bohuslav Čáp
datum narození 26.10.1925
(herec, instagram)

Bohuslav Čáp - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Duhová hora
(1993) - Noční mora
(1992) - Váhy
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Útěk do vězení
(1991) - Princezna za dukát
(1991) - O těch Martinových dudách
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Heřmánci (TV seriál)
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - O podezíravém králi
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Někdo musí z kola ven
(1988) - Nebojsa
(1988) - Most pro Kláru
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Bronzová spirála
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Čarovná rybí kostička
(1983) - Žárlivec
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Hodina života
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Poslední prázdniny (divadelní záznam)
(1980) - Nenechte se rušit!
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Hejkal
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Magermilchbande, Die (TV seriál)
(1976) - První housle
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Králův kalich
(1974) - Člověk jako „M“
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Neználkovy příhody (TV seriál)
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Česáč
(1971) - Dispečer (TV seriál)
(1971) - Babička
(1970) - Velká neznámá
(1970) - Už zase skáču přes kaluže
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Nahota
(1970) - Čekání
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1968) - Žert
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Čest a sláva
(1967) - Stud
(1967) - Dita Saxová
(1963) - Lucie
(1962) - Mulat
(1962) - Černé démanty
(1952) - Pyšná princezna

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bohuslav Čáp 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bohuslav Čáp - herec

se narodil 26.10.1925 ve městě Borová u Náchoda
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bohuslav Čáp

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Bohuslav Čáp
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°09’
 
MerkurMerkur:
Štír
14°42’
 
VenušeVenuše:
Střelec
17°09’
 
MarsMars:
Váhy
18°03’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
16°03’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°17’
 
UranUran:
Ryby
22°04’
R
NeptunNeptun:
Lev
24°30’
 
PlutoPluto:
Rak
14°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
29°49’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°50’
 
CheirónCheirón:
Beran
25°44’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »