Bolek Polívka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bolek Polívka
(Boleslav Polívka)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1949 (?)
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Bolek Polívka - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1949 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bolek Polívka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bolek Polívka
datum narození v roce *1949
(herec, instagram)

Bolek Polívka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Za oponou noci
(2016) - Řachanda
(2016) - Manžel na hodinu
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2016) - Dobráci
(2016) - Děda
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Sedmdesát smíchů Karla Šípa
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Pavla Zedníčka
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(2015) - Domácí péče
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Neobyčejné životy: Bolek Polívka
(2014) - Tři bratři
(2014) - Hodinový manžel
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2014) - Andělé všedního dne
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - 55 minut s Miroslavem Donutilem
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Artefakta
(2013) - Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
(2013) - Revival
(2013) - Kovář z Podlesí
(2012) - Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Signál
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Mig 21 - Chci ti říct (hudební videoklip)
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendární historky
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - Znamení koně (TV seriál)
(2011) - V peřině
(2011) - Ostrov svaté Heleny
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2011) - Muži v naději
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Očima Josefa Klímy
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český lev 2009
(2010) - 13. komnata Anny Šiškové
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Ano, šéfe!
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Klaun učí klauna
(2009) - Ulovit miliardáře
(2009) - Operace Dunaj
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český lev 2007
(2008) - 13. komnata Dáši Bláhové
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Film o filmu: Malé oslavy
(2008) - Anatomie gagu
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Mínus Dva (divadelní záznam)
(2008) - Malé oslavy
(2008) - Bathory
(2007) - To byl ?
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Po hladině
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2007) - Svatba na bitevním poli
(2007) - ROMing
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - Štěstí
(2005) - Skřítek
(2005) - Krysáci (TV seriál)
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2005) - A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Hvězdy nad Baltimore (divadelní záznam)
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2004) - Bolero
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Grand Manéž Bolka Polívky
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Pupendo
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Díky za fíky
(2002) - Z města cesta
(2002) - Mosty - Gesharim 2002 (koncert)
(2002) - Marta padesátiletá
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Kronika Olšany Open
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2001) - Vyhnání z ráje
(2000) - Vystřiženo z Manéže Bolka Polívky
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hledání ducha kraje
(2000) - Film o filmu: Musíme si pomáhat
(2000) - Musíme si pomáhat
(2000) - Kytice
(2000) - Cesta z města
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pro dámu na balkóně (divadelní záznam)
(1999) - Pelíšky
(1999) - Eliška má ráda divočinu
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě
(1998) - Český lev 1997
(1998) - Kdo je... Chantal Poullain
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Sliby se maj' plnit o Vánocích (koncert)
(1996) - Film o filmu: Zapomenuté světlo
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Suzanne
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Král Ubu
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - President a anděl
(1992) - Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1991) - Z očí do očí
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho (divadelní záznam)
(1991) - Obecná škola
(1990) - Šaráda
(1990) - V žáru královské lásky
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - O babě hladové
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - Sen o Pierotovi
(1989) - Sedím na konári a je mi dobre
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Čas sluhů
(1988) - Video a já
(1988) - Štek
(1988) - Don Quijote de la Mancha (divadelní záznam)
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Mimstory (TV seriál)
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Šašek a královna
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1985) - Videostop
(1985) - Šašek a královna (divadelní záznam)
(1984) - Klaun Am (TV seriál)
(1982) - Zlatá ručka
(1982) - Pépe (divadelní záznam)
(1982) - Horí
(1981) - Poslední leč
(1981) - Kalamita
(1980) - Commedia del arte (divadelní záznam)
(1980) - Blues pro EFB
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Trosečník (divadelní záznam)
(1977) - Am a Ea (divadelní záznam)
(1976) - Traja chrobáci
(1975) - Pezza versus Čorba (divadelní záznam)
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1973) - Kouzelný hrášek
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Veselá je dědina

Bolek Polívka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bolek Polívka - Knihy
Bolek Polívka - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1989) Vladimír Polívka - syn
(*1979) Anna Polívková - dcera
(*1956) Chantal Poullain-Polívková - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1945) Evelyna Steimarová

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bolek Polívka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bolek Polívka - herec

se narodil v roce *1949 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bolek Polívka

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Bolek Polívka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°55’
 
LunaLuna:
Váhy
24°15’
 
MerkurMerkur:
Lev
13°02’
 
VenušeVenuše:
Panna
5°52’
 
MarsMars:
Rak
5°32’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
25°50’
R
SaturnSaturn:
Panna
5°31’
 
UranUran:
Rak
2°57’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°46’
 
PlutoPluto:
Lev
15°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
20°14’
R
Černá LunaLilith:
Beran
11°46’
 
CheirónCheirón:
Střelec
2°52’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »