Bolek Prchal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bolek Prchal

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Okříšky u Brna
Země:
Věk:
† 50 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bolek Prchal - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.10.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bolek Prchal 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bolek Prchal
datum narození 21.10.1898
(herec, instagram)

Bolek Prchal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1950) - Zocelení
(1949) - Žízeň
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Veliká příležitost
(1949) - Soudný den
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pan Novák
(1949) - Dva ohně
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Železný dědek
(1948) - Ves v pohraničí
(1948) - Případ Z-8
(1948) - Léto
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Portáši
(1946) - 13. revír
(1946) - Velký případ
(1946) - Svátek matek 1945
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho se žení
(1946) - Lavina
(1946) - Hrdinové mlčí
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - U pěti veverek
(1944) - Prstýnek
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1943) - Experiment
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Velká přehrada
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Nebe a dudy
(1941) - Jan Cimbura
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Manželství pod drobnohledem
(1940) - Směry života
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poznej svého muže
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Konečně sami
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Druhá směna
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Artur a Leontýna
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - Veselá bída
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Studujeme za školou
(1939) - Příklady táhnou
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Eva tropí hlouposti
(1939) - Dvojí život
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Cesta do hlubin študákovy duše
(1938) - Zborov
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Pán a sluha
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Ze všech jediná
(1937) - Naši furianti
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Armádní dvojčata
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Milan Rastislav Štefánik
(1932) - Před maturitou
(1919) - Píseň lásky

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.10.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bolek Prchal 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bolek Prchal - herec

se narodil 21.10.1898 ve městě Okříšky u Brna
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bolek Prchal

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Bolek Prchal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°07’
 
LunaLuna:
Kozoroh
16°34’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°22’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°02’
 
MarsMars:
Rak
26°05’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°16’
 
SaturnSaturn:
Střelec
9°34’
 
UranUran:
Střelec
1°42’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°38’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°29’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°16’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°44’
 
CheirónCheirón:
Štír
29°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »