Bolo Yeung wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bolo Yeung
(Yang Sze)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanton
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec, režisér

Bolo Yeung - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.7.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bolo Yeung 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Bolo Yeung
datum narození 3.7.1946
(herec, režisér, instagram)

Bolo Yeung - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Whole World at Our Feet
(2011) - Legenda Van Damme (TV seriál)
(2007) - The Blizhniy Boy: Ultimate Fighter
(1996) - Tygří spáry III
(1996) - Fist of Legend 2: Iron Bodyguards
(1995) - Top Fighter
(1995) - Shootfighter 2: Msta
(1994) - Fearless Tiger
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Tygří spáry 2
(1992) - Bruce Lee and Kung Fu Mania
(1992) - Železné srdce
(1992) - Xue ran hong chen
(1992) - Tygří spáry
(1992) - Smrtelný sport
(1991) - Krvaví bratři
(1991) - Dvojitý zásah
(1989) - Krutý boj
(1988) - Yi qi liang fu
(1988) - Krvavý sport
(1986) - Šťastné hvězdy v akci
(1986) - Milionářský expres
(1986) - Dědictví vášně
(1985) - Way of the Dragon 2
(1985) - Mé šťastné hvězdy
(1985) - Juk nei ho wan
(1985) - Huan chang
(1985) - Da gung wong dai
(1984) - Yi ren zai jian
(1984) - Supergang
(1983) - Shao ye Wei Wei
(1983) - Černá magie: Boxerovo znamení
(1982) - Nindža odplácí
(1981) - Yuan yin
(1981) - Gui ma zhi duo xing
(1980) - Zui she xiao zi
(1980) - She xing zui bu
(1980) - Potomci Bruce Lee
(1980) - Challenge of the Tiger
(1980) - Fearless Master
(1979) - Za jia gao shou
(1979) - Wen da
(1979) - Treasure of Bruce Le
(1979) - The Lama Avenger
(1979) - He quan
(1979) - Diao qin shuang jue
(1979) - Bruce the Super Hero
(1978) - Yan bao fu
(1978) - Si wang mo ta
(1978) - She nu yu chao
(1978) - Nan yang tang ren jie
(1978) - Meng nan da zei yan zhi hu
(1978) - Jie quan da dong kau
(1978) - Huo shao shao lin men
(1978) - He Lan Du ren tou
(1978) - E yu tou hei sha xing
(1978) - Dragon on Fire
(1977) - 10 Magnificent Killers
(1977) - Gekisatsu! Jadô ken
(1977) - Deadly Chase for Justice
(1977) - Da mo tie zhi gong
(1977) - Bolo
(1976) - Lung men bei chi
(1976) - E tan qun hing ying hui
(1975) - Xiang Gang chao ren
(1975) - G-Men '75 (TV seriál)
(1974) - Tie han rou qing
(1974) - The Big Showdown
(1974) - Karateciler istanbulda
(1974) - Fight! Dragon (TV seriál)
(1973) - Yi wang da shu
(1973) - Super Kung Fu Kid
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Kung Fu's Hero
(1973) - Drak přichází
(1972) - Shi si nu ying hao
(1972) - Qun ying hui
(1972) - King Boxer
(1972) - E ke
(1971) - Xie jiu tian lao
(1971) - Wan jian chuan xin
(1971) - Nu sha shou
(1970) - Shi san tai bao

Bolo Yeung - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - Wen da
(1977) - Bolo

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bolo Yeung 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bolo Yeung - herec, režisér

se narodil 3.7.1946 ve městě Kanton
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bolo Yeung

Dnes se narodili
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Bolo Yeung
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
10°56’
 
LunaLuna:
Panna
8°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
6°52’
 
VenušeVenuše:
Lev
18°01’
 
MarsMars:
Panna
7°33’
 
JupiterJupiter:
Váhy
17°58’
 
SaturnSaturn:
Rak
26°07’
 
UranUran:
Blíženci
18°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°54’
 
PlutoPluto:
Lev
10°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°45’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
6°34’
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°18’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Švédsko Peter Stormare
(*1953) herec, režisér, dramatik a hudebník

Egypt Jásir Arafat
(*1929) politik, předseda Organizace pro osvobození Palestiny

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908) 36. prezident usa

Rusko Léon Theremin
(*1896) ruský fyzik, vynálezce hudebního nástroje theremin - etherphone

Kyrgyzstán Jamala
(*1983) zpěvačka, vítězka Eurovize 2016


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Charles Boyer
(*1899 - 1978) herec

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942 - 2008) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Česká republika Martin Frič
(*1902 - 1968) režisér, scénárista, herec

Finsko Mika Waltari
(*1908 - 1979) dramatik, spisovatel, scenárista a překladatel

Švýcarsko Ernst Aeppli
(*1892 - 1954) švýcarský psycholog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »