Boris Farkaš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Boris Farkaš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1954 (?)
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Boris Farkaš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1954 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Boris Farkaš 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Boris Farkaš
datum narození v roce *1954
(herec, instagram)

Boris Farkaš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Čo ja viem
(2014) - Sviňa
(2014) - Krok do tmy
(2013) - Milujem Slovensko
(2013) - Zlodeji detí (TV seriál)
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Klan (TV seriál)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Dr. Dokonalý (TV seriál)
(2012) - Andyho žena
(2011) - Televízia po slovensky (TV seriál)
(2011) - Od východu na východ (TV seriál)
(2011) - Poslední dny Ľudovíta Štúra
(2011) - Mimi a Líza (TV seriál)
(2010) - Orest z rodu čarodejníkov
(2010) - Olé, zápražka
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Viliam
(2008) - Sedem
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Rozhovor s nepřítelem
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2005) - Ticho
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV seriál)
(2001) - 7EDEM s r. o.
(2001) - Úsmev, prosím!
(1999) - Variácie
(1999) - Fiaker číslo 21
(1998) - Aj múdry schybí
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Macocha (divadelní záznam)
(1997) - Armagedon na Grbe (divadelní záznam)
(1996) - Bol raz jeden zámoček, bol raz jeden hrad
(1995) - Storočie pred kamerou (TV seriál)
(1995) - Za vrchom vrch
(1995) - Dušička
(1993) - Kazimír a Karolína (divadelní záznam)
(1993) - Handrigula
(1992) - Stratený list
(1992) - O mestečku za hradbami (TV seriál)
(1992) - Kamenáčik (TV seriál)
(1992) - Indické rozprávky (TV seriál)
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - ...a kamene budú kričať
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Fuente ovejuna
(1990) - Čo si hračky rozprávali (TV seriál)
(1989) - Tak sa na mňa prilepila
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Prebudenie
(1989) - Novinári
(1989) - Kucapaca alebo Obnovenie poriadku
(1989) - Jánošíkov dar
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1987) - Starý priateľ
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Hrdina západu
(1986) - Višňový sad (divadelní záznam)
(1986) - Tučná princezná
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Dráma
(1986) - Čarbák
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Poklad
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Keď príde september
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Domov (TV seriál)
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Kto chce získať princeznú
(1984) - Deti slnka
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Upratovanie
(1983) - Sólo pre Cantus firmus
(1983) - Saša
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Pastierova česť
(1983) - Farebný bazár
(1982) - V tomto meste, v tejto chvíli
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Na konci diaľnice
(1981) - Manduľa
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Šimon a Veronika
(1979) - Frndolína
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Putička Li
(1978) - Máriine oči
(1978) - Kazko Vlasko
(1977) - Rachotilkovia (TV seriál)
(1977) - Biele vrany

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Boris Farkaš 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Boris Farkaš - herec

se narodil v roce *1954 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Boris Farkaš

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Boris Farkaš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
11°58’
 
LunaLuna:
Panna
1°37’
 
MerkurMerkur:
Rak
14°38’
R
VenušeVenuše:
Lev
19°43’
 
MarsMars:
Střelec
29°39’
R
JupiterJupiter:
Rak
9°13’
 
SaturnSaturn:
Štír
2°38’
R
UranUran:
Rak
22°37’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°17’
R
PlutoPluto:
Lev
23°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°58’
R
Černá LunaLilith:
Štír
2°13’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°41’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »