Bourvil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bourvil
(André Robert Raimbourg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.7. 1917 - 11:30h
Místo:
Prétot-Vicquemare
Země:
Věk:
† 53 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.9.1970 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, zpěvák

Bourvil - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.7.1917 - 11:30  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.7.1917 - 10:30  
FR, Prétot-Vicquemare:
49°44' s.š., 0°51' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bourvil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bourvil
datum narození 27.7.1917
(herec, zpěvák, instagram)

Bourvil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1970) - Osudový kruh
(1970) - L'Étalon
(1970) - Clodo
(1970) - Atlantský val
(1969) - Velký šéf
(1969) - Na řvoucích strojích do Monte Carla
(1969) - L'Arbre de Noël
(1968) - Velké prádlo
(1968) - Cvokové
(1967) - Les Arnaud
(1966) - Velký flám
(1966) - Trois enfants... dans le désordre
(1966) - Les Grandes gueules
(1965) - Smolař
(1965) - Le Majordome
(1965) - La Grosse caisse
(1965) - The Dirty Game
(1965) - La Bonne planque
(1964) - La Grande frousse
(1963) - Un drôle de paroissien
(1963) - Le Magot de Josefa
(1963) - La Cuisine au beurre
(1962) - Un clair de lune a Maubeuge
(1962) - Tartarin de Tarascon
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Les Culottes rouges
(1962) - Les Bonnes causes
(1961) - Všechno zlato světa
(1961) - Radosti velkoměsta
(1961) - Dans la gueule du loup
(1960) - Kapitán
(1960) - Fortunat
(1959) - Zelená kobyla
(1959) - Le Chemin des écoliers
(1959) - Hrbáč
(1958) - Un drôle de dimanche
(1958) - Sérénade au Texas
(1958) - Le Miroir à deux faces
(1958) - Bídníci
(1956) - Napříč Paříží
(1956) - Le Chanteur de Mexico
(1955) - Husaři
(1954) - Si Versailles m'était conté
(1954) - Poisson d'avril
(1954) - Le Fil à la patte
(1954) - Cadet Rousselle
(1953) - Tři mušketýři
(1952) - Reflets de Cannes (TV seriál)
(1952) - Le Trou normand
(1952) - Cent francs par seconde
(1951) - Seul dans Paris
(1951) - Muž, který prochází zdí
(1950) - Le Rosier de Madame Husson
(1950) - Miquette a její matka
(1950) - Le Roi Pandore
(1949) - Le Coeur sur la main
(1948) - Par la fenêtre
(1947) - Le Studio en folie
(1947) - Blanc comme neige
(1946) - Pas si bête
(1945) - La Ferme du pendu
(1942) - Croisières sidérales

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.7.1917 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bourvil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bourvil - herec, zpěvák

se narodil 27.7.1917 ve městě Prétot-Vicquemare
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bourvil

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Bourvil
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
3°47’
10
 
LunaLuna:
Štír
5°39’
2
 
MerkurMerkur:
Lev
19°07’
11
 
VenušeVenuše:
Lev
28°24’
11
 
MarsMars:
Blíženci
29°30’
9
 
JupiterJupiter:
Blíženci
5°17’
8
 
SaturnSaturn:
Lev
4°08’
10
 
UranUran:
Vodnář
22°28’
5
R
NeptunNeptun:
Lev
4°34’
10
 
PlutoPluto:
Rak
4°39’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°23’
3
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°05’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°41’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
11°08’
3
Domy:
Váhy
9°16’
Beran
9°16’
2:
Štír
4°33’
8:
Býk
4°33’
3:
Střelec
5°40’
9:
Blíženci
5°40’
Kozoroh
11°50’
Rak
11°50’
5:
Vodnář
16°55’
Lev
16°55’
6:
Ryby
16°06’
Panna
16°06’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
25°33’
11
Slun./Luna:
Panna
19°43’
12


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »