Brad Dourif wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brad Dourif
(Bradford Claude Dourif)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huntington
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Brad Dourif - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.3.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brad Dourif 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Brad Dourif
datum narození 18.3.1950
(herec, instagram)

Brad Dourif - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Marble City
(2016) - Wildling
(2016) - Chucky 7
(2016) - Darknet
(2015) - Rosemont
(2013) - Malignant
(2013) - Chuckyho kletba
(2013) - Hrozící konec světa
(2013) - Gingerclown
(2013) - The Control Group
(2013) - Blood Shot
(2013) - Avarice
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Alien Encounters: Superior Fan Power Since 1979
(2012) - Last Kind Words
(2011) - Miamská sopka
(2011) - Kazatel
(2011) - Few Options
(2011) - Catch .44
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Smrt a kremace
(2010) - Řetězová zpráva
(2010) - Let smrti
(2010) - Junkyard Dog
(2010) - Fading of the Cries
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2009) - Špatnej polda
(2009) - Synku, synku, cos to proved
(2009) - Halloween II
(2009) - Girls Just Wanna Rock
(2008) - Kouzlo domova
(2008) - Humboldt County
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Born of Earth
(2008) - The Boneyard Collection
(2007) - The Wizard of Gore
(2007) - Sinner
(2007) - Seznam
(2007) - Halloween
(2006) - Puls
(2005) - Wild Blue Yonder
(2005) - Sexy mrtvola
(2005) - The Great War of Magellan
(2005) - Brew
(2004) - Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate
(2004) - El Padrino
(2004) - Chuckyho sémě
(2004) - The Hazing
(2004) - The Devil's Due at Midnight
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Vlad narážeč
(2003) - Pán prstenů: Návrat krále
(2003) - The Box
(2002) - The Alien Saga
(2002) - Pán prstenů: Dvě věže
(2002) - The Calling
(2001) - Boogeymen: The Killer Compilation
(2001) - Soulkeeper
(2001) - Ponderosa (TV seriál)
(2001) - Duch podsvětí
(2000) - Proroctví: Černí andělé
(2000) - Hodina stínů
(1999) - A Tekerőlantos naplója
(1999) - The Storytellers
(1999) - Silicon Towers
(1999) - Interceptors
(1999) - Cypress Edge
(1998) - Temná legenda
(1998) - Superlék
(1998) - Potomek vetřelce
(1998) - Playing Patti
(1998) - Chuckyho nevěsta
(1998) - Brownovo Requiem
(1997) - Alien Resurrection: Behind the Scenes
(1997) - Vetřelec: Vzkříšení
(1997) - Svatba za všechny prachy
(1997) - Jamaica Beat
(1997) - Hlídač mrtvých
(1996) - Půlnoční peklo
(1996) - Na útěku
(1996) - Jménem spravedlnosti
(1996) - Cesta za zítřkem
(1995) - Vražda prvního stupně
(1995) - Útěk na Horu čarodějnic
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Phoenix
(1994) - A Worn Path
(1994) - Smrtící stroj
(1994) - Escape from Terror: The Teresa Stamper Story
(1994) - Barva noci
(1993) - Trauma
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Amos & Andrew
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Smrtelné tajemství
(1992) - Critters 4
(1991) - Výkřik z kamene
(1991) - Tropická horečka
(1991) - Murder Blues
(1991) - London Kills Me
(1991) - Implantáty
(1991) - Dětská hra 3
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Vymítač ďábla III
(1990) - Tanec řetězů
(1990) - Tajné složky
(1990) - Noční směna
(1990) - Horseplayer
(1990) - Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
(1990) - Dětská hra 2
(1989) - Sonny Boy
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Ohrožení na dálnici 91
(1989) - Desperado: The Outlaw Wars
(1988) - Hořící Mississippi
(1988) - Dětská hra
(1987) - Osudná droga
(1987) - Medium Rare
(1986) - Vengeance: The Story of Tony Cimo
(1986) - Rage of Angels: The Story Continues
(1986) - Modrý samet
(1985) - Istanbul
(1985) - Impure Thoughts
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Duna
(1982) - Desire, the Vampire
(1981) - Ragtime
(1980) - Nebeská brána
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - Wise Blood
(1979) - Studs Lonigan (TV seriál)
(1978) - Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force
(1978) - Oči Laury Marsové
(1977) - Skupinový portrét s dámou
(1976) - The Mound Builders
(1975) - W.W. and the Dixie Dancekings
(1975) - Přelet nad kukaččím hnízdem

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brad Dourif 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brad Dourif - herec

se narodil 18.3.1950 ve městě Huntington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brad Dourif

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Brad Dourif
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
27°19’
 
LunaLuna:
Ryby
25°46’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°18’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
13°47’
 
MarsMars:
Váhy
3°51’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
24°20’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°09’
R
UranUran:
Rak
0°58’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°29’
R
PlutoPluto:
Lev
16°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°03’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°16’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°34’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »