Brad Pitt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brad Pitt
(William Bradley Pitt)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.12. 1963 - 06:31h
Místo:
Shawnee, Oklahoma
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Brad Pitt - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
18.12.1963 - 06:31  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.12.1963 - 12:31  
US, Shawnee:
35°20' s.š., 96°56' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brad Pitt 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Brad Pitt
datum narození 18.12.1963
(herec, instagram)

Brad Pitt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - World War Z 2
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - Voyage of Time
(2016) - War Machine
(2016) - Allied
(2015) - Až na vrchol
(2015) - U moře
(2015) - The Audition
(2015) - Sázka na nejistotu
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - The EE BAFTA Film Awards 2014
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Mobilize
(2014) - Železná srdce
(2013) - 2013 MTV Movie Awards
(2013) - 12 let v řetězech
(2013) - Světová válka Z
(2013) - Konzultant
(2012) - 84. Annual Academy Awards
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Oscar's Red Carpet 2012
(2012) - 8 (divadelní záznam)
(2012) - Zabít tiše
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The Orange BAFTA Film Awards 2011
(2011) - Po svém
(2011) - Touch of Evil
(2011) - Strom života
(2011) - Moneyball
(2011) - Happy Feet 2
(2010) - If God Is Willing and da Creek Don't Rise (TV seriál)
(2010) - Hope For Haiti Now (koncert)
(2010) - Banksy: Exit Through the Gift Shop
(2010) - Megamysl
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - Spike's Guys Choice
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - The Curious Birth of Benjamin Button
(2009) - Hanebný pancharti
(2009) - Beyond All Boundaries
(2008) - Mezi dvěma kapradinami
(2008) - Tajemství řeči těla
(2008) - Po přečtení spalte
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Film o filmu: Babel
(2006) - e²: The Economies of Being Environmentally Conscious (TV seriál)
(2006) - Babel
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Troy: In the Thick of Battle
(2005) - Troy: From Ruins to Reality
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - At the Movies
(2004) - Troy: The Passion of Helen
(2004) - The Making of 'Troy'
(2004) - Troja
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Thelma & Louise: The Last Journey
(2003) - The Making of: Sinbad Legend of the Seven Seas
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Sindibád: Legenda sedmi moří
(2003) - Abby Singer
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - American Idol
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Pet Star (TV seriál)
(2002) - Jeff Buckley: Everybody Here Wants You
(2002) - Milujte svého zabijáka
(2002) - Hollywood, Hollywood
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - Chováme doma grizlyho
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Spy Game
(2001) - Mexičan
(2001) - Dannyho parťáci
(2000) - GPTV
(2000) - On Location: Fight Club
(2000) - The Directors: Terry Gilliam
(2000) - Podfu(c)k
(2000) - Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
(1999) - Taff
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - V kůži Johna Malkoviche
(1999) - Klub rváčů
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Seznamte se, Joe Black
(1997) - Town Meeting with Diane Sawyer: Celebrities vs. the Press
(1997) - Tichý nepřítel
(1997) - Tatík Hill a spol. (TV seriál)
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1996) - Smap x Smap
(1996) - The Hamster Factor and Other Tales of Twelve Monkeys
(1996) - Spáči
(1995) - 12 opic
(1995) - Sedm
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Extra
(1994) - Brisant
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Legenda o vášni
(1994) - Interview s upírem
(1994) - Favorit
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Pravdivá romance
(1993) - Kalifornie
(1992) - Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Teče tudy řeka
(1992) - Senzační svět
(1992) - Odvážné příběhy
(1992) - Contact
(1991) - E! News
(1991) - Días de cine
(1991) - Thelma a Louise
(1991) - Johnny Suede
(1991) - Cestou necestou
(1990) - Smrt přišla brzy
(1990) - Image
(1990) - Glory Days (TV seriál)
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Cutting Class
(1989) - Bláznivá spolubydlící
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - A Stoning in Fulham County
(1988) - Odvrácená strana Slunce
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Země nikoho
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Hunk
(1987) - Feťáci
(1986) - Oprah show
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - Cinema 3
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1964) - Another World (TV seriál)
(1952) - Today
Brad Pitt - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brad Pitt 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brad Pitt - herec

se narodil 18.12.1963 ve městě Shawnee, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brad Pitt

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Brad Pitt
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
25°51’
1
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°49’
2
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
16°06’
2
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
23°28’
2
 
MarsMars:
Kozoroh
10°01’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
9°50’
4
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°08’
2
 
UranUran:
Panna
10°04’
9
R
NeptunNeptun:
Štír
16°48’
11
 
PlutoPluto:
Panna
14°13’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
12°04’
7
R
Černá LunaLilith:
Štír
27°03’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°34’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°55’
11
Domy:
Střelec
11°53’
Blíženci
11°53’
2:
Kozoroh
14°30’
8:
Rak
14°30’
3:
Vodnář
21°20’
9:
Lev
21°20’
Ryby
26°58’
Panna
26°58’
5:
Beran
26°41’
Váhy
26°41’
6:
Býk
20°48’
Štír
20°48’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
4°26’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
9°20’
1


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »