Brent Briscoe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brent Briscoe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Moberly
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herec

Brent Briscoe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.5.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brent Briscoe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Brent Briscoe
datum narození 21.5.1961
(herec, instagram)

Brent Briscoe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Zombeavers
(2014) - Hello, My Name Is Frank
(2014) - Atlas Shrugged: Part III
(2013) - Two: The Story of Roman & Nyro
(2013) - V hlubinách země
(2013) - Born Wild
(2012) - Temný rytíř povstal
(2012) - Co čas nezahojil
(2012) - Ambush at Dark Canyon
(2010) - Vrah ve mně
(2010) - Small Town Saturday Night
(2010) - Rodinná prokletí
(2010) - Dirty Girl
(2009) - The Smell of Success
(2009) - The Grind
(2009) - Extrakt
(2008) - Yes Man
(2008) - Šílený
(2008) - bgFATLdy
(2007) - V údolí Elah
(2007) - Randy and the Mob
(2007) - Prokletí domu slunečnic
(2007) - Pan tělocvikář
(2007) - Na domácí půdě
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2006) - Miracles and Mystery: Creating 'The Green Mile'
(2006) - Vegas Baby
(2006) - Fist in the Eye
(2005) - Madison
(2005) - Good Cop, Bad Cop
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - The Big Empty
(2002) - Probuzení v Renu
(2002) - Journey of Redemption
(2001) - Super finta
(2001) - Řekni, že to tak není
(2001) - Mulholland Drive
(2001) - Majestic
(2001) - Formule!
(2000) - Krasavice
(1999) - Zelená míle
(1999) - Třináctý rok
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Mulholland Dr.
(1999) - The Minus Man
(1999) - Léto v Alabamě
(1999) - Jack Bull
(1998) - Modern Vampires
(1998) - Mezi námi právníky
(1998) - Manželství s nepřítelem
(1998) - Jednoduchý plán
(1998) - Feťáci
(1997) - U-Turn
(1996) - Smrtící bumerang
(1994) - Some Folks Call It a Sling Blade
(1993) - Mlýnek na maso
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.5.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brent Briscoe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brent Briscoe - herec

se narodil 21.5.1961 ve městě Moberly, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brent Briscoe

Dnes se narodili
Itálie Greta Scacchi
(*1960) herečka

Spojené státy John Travolta
(*1954) herec, zpěvák, artista

Spojené státy Matt Dillon
(*1964) herec, režisér

Spojené státy Molly Ringwald
(*1968) herečka, zpěvačka, tanečnice

Česká republika Strýček Jedlička
(*1923) herec, bavič, recesista, komik a humorista, imitátor


Brent Briscoe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
0°11’
 
LunaLuna:
Lev
17°22’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
19°59’
 
VenušeVenuše:
Beran
19°00’
 
MarsMars:
Lev
8°10’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
7°07’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°44’
R
UranUran:
Lev
21°52’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°23’
R
PlutoPluto:
Panna
5°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°54’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°30’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Lohniský
(*1920 - 1980) herec

Spojené státy Robert Oppenheimer
(*1904 - 1967) teoretický jaderný fyzik

Česká republika Alois Rašín
(*1867 - 1923) politik, ekonom, první československý ministr financí

Itálie Michelangelo Buonarroti
(*1475 - 1564) renesanční sochař, architekt, malíř, básník

Itálie Beppe Fenoglio
(*1922 - 1963) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »