Brian Kerwin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian Kerwin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Brian Kerwin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.10.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian Kerwin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Brian Kerwin
datum narození 25.10.1949
(herec, instagram)

Brian Kerwin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Killer App
(2015) - Hindsight (TV seriál)
(2015) - Addiction: A 60's Love Story
(2014) - You Must Be Joking
(2014) - Dangerous Liaisons
(2012) - Laskavý dotek (TV seriál)
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2011) - Černobílý svět
(2010) - The 37th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - The 35th Annual Daytime Emmy Awards
(2008) - 27 šatů
(2007) - The Virgin of Akron, Ohio (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2004) - Pomsta ženy středního věku
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2001) - Mezi námi děvčaty
(2000) - Na nepřátelské půdě
(1999) - Hon na vraha
(1999) - Beggars and Choosers (TV seriál)
(1998) - Giving Up the Ghost
(1997) - Sopka: Hořící sníh
(1997) - Pan Žárlivý
(1997) - Otisky prstů
(1997) - Blesk
(1996) - Sins of Silence
(1996) - Odejít jako vrah
(1996) - Neuvěřitelný anděl
(1996) - Návštěva z vesmíru 2
(1996) - Jack
(1996) - Dear Diary
(1996) - Critical Choices
(1995) - Opuštěná a podvedená
(1995) - Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
(1993) - Angel Falls
(1992) - Špioni, lži a alibi
(1992) - Proti její vůli
(1992) - Pole lásky
(1991) - Vyměněné osudy
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1990) - Challenger
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Mučivá láska
(1988) - Bluegrass
(1987) - Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson
(1987) - Power, Passion and Murder
(1986) - King Kong žije
(1985) - Murphyho dobrodružství
(1984) - Wet Gold
(1984) - Nickel Mountain
(1983) - Intimate Agony
(1983) - Antony and Cleopatra
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Miss All-American Beauty
(1981) - Battle of the Network Stars X
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1980) - Power
(1980) - Getting Wasted
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - The Paradise Connection
(1979) - Hometown USA
(1978) - A Real American Hero
(1977) - The Greatest Thing That Almost Happened
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.10.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian Kerwin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian Kerwin - herec

se narodil 25.10.1949 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian Kerwin

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Brian Kerwin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
1°44’
 
LunaLuna:
Střelec
21°41’
 
MerkurMerkur:
Váhy
15°17’
 
VenušeVenuše:
Střelec
17°06’
 
MarsMars:
Lev
29°07’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
24°26’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°49’
 
UranUran:
Rak
4°55’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°32’
 
PlutoPluto:
Lev
18°02’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°41’
R
Černá LunaLilith:
Beran
21°18’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°50’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »