Brian Krause wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brian Krause
(Brian Jeffrey Krause)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
El Toro
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Brian Krause - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.2.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brian Krause 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Brian Krause
datum narození 1.2.1969
(herec, instagram)

Brian Krause - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Uploaded
(2016) - Within the Dark
(2016) - Ribbons
(2016) - Chasing José
(2015) - Plan 9
(2015) - Miracle Maker
(2015) - House of Purgatory
(2014) - The Studio Club
(2014) - Red Sky
(2014) - Random Stop
(2014) - The Christmas Switch
(2014) - Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
(2014) - Borrowed Moments
(2013) - Rain from Stars
(2013) - Monstrum z hlubin
(2013) - Christmas for a Dollar
(2013) - Gemini Rising
(2013) - Coffin Baby
(2012) - The Unknown (TV seriál)
(2012) - Stalked at 17
(2012) - Smrtelná spravedlnost
(2012) - The Monogamy Experiment
(2012) - Gabe the Cupid Dog
(2012) - Abeo Pharisee
(2011) - Snitch
(2011) - Pavouci útočí
(2011) - Haunted Maze
(2010) - You're So Cupid!
(2010) - Next Stop Murder
(2010) - Nenasytný parazit
(2010) - Cyrus
(2010) - Ashes
(2009) - 2012: Supernova
(2009) - Není kam se schovat
(2008) - Vraždící loutka
(2008) - Váleční ptáci
(2008) - Loch-ness teror
(2008) - Jack Rio
(2007) - Jízda s Elvisem
(2007) - Ďáblův deník
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Nebezpečné pouto
(2005) - Pissed
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - To Kill a Mockumentary
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Srub u jezera 2
(2000) - The Women of Charmed
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - The Party
(1999) - Trash
(1999) - Dreamers
(1998) - Get a Job
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1996) - Within the Rock
(1996) - Hra myšlenek
(1995) - Srdce má oči
(1995) - Extreme Blue
(1995) - Experiment
(1994) - Rodinné album
(1994) - Bandit: Beauty and the Bandit
(1994) - Bandit: Bandit's Silver Angel
(1994) - Bandit: Bandit Goes Country
(1994) - Bandit: Bandit Bandit
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - The Liars' Club
(1992) - Sleepwalkers
(1991) - Teen Vid II
(1991) - Rozhodnutí
(1991) - Návrat do Modré laguny
(1991) - Earth Angel
(1991) - An American Summer
(1991) - American Eyes
(1989) - Match Point
(1964) - Another World (TV seriál)

Brian Krause - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Brian Krause - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.2.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brian Krause 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brian Krause - herec

se narodil 1.2.1969 ve městě El Toro, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brian Krause

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Brian Krause
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
12°27’
 
LunaLuna:
Lev
0°46’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
5°28’
R
VenušeVenuše:
Ryby
29°19’
 
MarsMars:
Štír
18°23’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°49’
R
SaturnSaturn:
Beran
20°16’
 
UranUran:
Váhy
3°44’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°29’
 
PlutoPluto:
Panna
24°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
25°27’
 
CheirónCheirón:
Beran
0°05’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »