Brion James wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Brion James
(Brion Howard James)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Beaumont, California
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
7.8.1999 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Brion James - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.2.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Brion James 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Brion James
datum narození 20.2.1945
(herec, instagram)

Brion James - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Obscurus Lupa Presents (TV seriál)
(2005) - Phoenix Point
(2001) - Sbohem, má lásko
(2000) - Nebezpečná operátorka
(2000) - Král je živ
(1999) - Nepřítel mého nepřítele
(1999) - Měsíc lovu
(1999) - Malevolence
(1999) - Foolish
(1999) - Dirt Merchant
(1999) - Artušův meč
(1998) - V zajetí vln
(1998) - The Thief & the Stripper
(1998) - A Place Called Truth
(1998) - Muži v bílém
(1998) - Kai Rabe gegen die Vatikankiller
(1998) - Joseph's Gift
(1998) - Jekyll Island
(1998) - Brownovo Requiem
(1998) - Border to Border
(1998) - Black Sea 213
(1997) - Studený jako kámen 2
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - The Soft Kill
(1997) - Snide and Prejudice
(1997) - The Setting Son
(1997) - Podsvětí hudby
(1997) - Pátý element
(1997) - Marco Polo: Haperek Ha'aharon
(1997) - The Killing Jar
(1997) - Heist
(1997) - Deadly Ransom
(1996) - Lovec přízraků
(1996) - Drahocenný nález
(1996) - Bomba
(1996) - Billy Lone Bear
(1996) - American Strays
(1995) - Špatná společnost
(1995) - Spit Fire
(1995) - Skica smrti 2
(1995) - Ocelové peklo
(1995) - Marshal (TV seriál)
(1995) - Evil Obsession
(1995) - Cyberjack
(1995) - Cesta na smrt
(1994) - Vraždy v Radiolandu
(1994) - Trestanec F.T.W.
(1994) - Společník
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Scanner: Policajt
(1994) - Savage Land
(1994) - Pterodactyl Woman from Beverly Hills
(1994) - Plavčík
(1994) - Noční jezdec 2010
(1994) - Hong Kong '97
(1994) - Art Deco Detective
(1993) - Zúčtování
(1993) - Ukryt v čase
(1993) - Rio Diablo
(1993) - Precious Victims
(1993) - Na dostřel
(1993) - Drtič mozků
(1993) - Bestie
(1992) - Žabí město 2
(1992) - Vražedkyně
(1992) - Nemesis
(1992) - Kouzelník
(1992) - Hráč
(1992) - Black Magic
(1991) - Siluety smrti
(1991) - Mom
(1990) - Street Asylum
(1990) - Kam s její mrtvolou
(1990) - Dalších 48 hodin
(1990) - Circles in a Forest
(1989) - Tango a Cash
(1989) - Dům 3
(1989) - Desperado: The Outlaw Wars
(1989) - Dead Man Out
(1989) - Čas dravců
(1988) - Zero man
(1988) - The Wrong Guys
(1988) - Rudé horko
(1988) - Noční přízrak v poledne
(1988) - Hlásím svoji smrt
(1987) - Rudý škorpion
(1987) - Ocelový meč
(1987) - Láska mezi zloději
(1987) - Cherry 2000
(1986) - Ozbrojení a nebezpeční
(1986) - Androidy
(1985) - Vlna zločinu
(1985) - Silverado
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Můj nepřítel
(1985) - Maso a krev
(1984) - Nebezpečné tajemství
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Lone Star
(1983) - Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - 48 hodin
(1982) - Hear No Evil
(1982) - Blade Runner
(1982) - The Ballad of Gregorio Cortez
(1981) - Smrt u Hell's Gate
(1981) - Pošťák vždy zvoní dvakrát
(1981) - Jižanská pohostinnost
(1980) - Trouble in High Timber Country
(1980) - Herschel drtí faraony
(1978) - KISS Meets the Phantom of the Park
(1978) - Flying High
(1978) - Corvette Summer
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1976) - Poklad na ostrově Matecumbe
(1976) - Harry a Walter jedou do New Yorku
(1976) - Cesta ke slávě
(1976) - Blue Sunshine
(1976) - Bijásek
(1975) - Zlé časy
(1975) - Masakr v Kansas City

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.2.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Brion James 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Brion James - herec

se narodil 20.2.1945 ve městě Beaumont, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Brion James

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Brion James
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
1°30’
 
LunaLuna:
Blíženci
15°49’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
24°43’
 
VenušeVenuše:
Beran
17°04’
 
MarsMars:
Vodnář
4°40’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°09’
R
SaturnSaturn:
Rak
3°59’
R
UranUran:
Blíženci
9°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
5°55’
R
PlutoPluto:
Lev
8°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°07’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°01’
 
CheirónCheirón:
Váhy
2°18’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »