Bruce Altman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Altman

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Bruce Altman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.7.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Altman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bruce Altman
datum narození 3.7.1955
(herec, instagram)

Bruce Altman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Miracles from Heaven
(2016) - Madoff
(2015) - Mr. Robot (TV seriál)
(2015) - Mania Days
(2015) - C Street
(2014) - Úkryt
(2014) - Rob the Mob
(2013) - The Odd Way Home
(2013) - Pozdravy ze spermabanky
(2013) - Kilimanjaro
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Smrtelné lži
(2012) - Prezidentské volby
(2012) - Máme rádi velryby
(2011) - Spratci na zabití
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Hezké vstávání
(2010) - Američan
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Prokletý
(2009) - Peter and Vandy
(2009) - Nějak se to komplikuje
(2008) - Puppy Love (TV seriál)
(2008) - Podvod
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - New Amsterdam (TV seriál)
(2007) - Bag Boy
(2006) - Zběsilý útěk
(2006) - The Singles Table (TV seriál)
(2006) - Help Me Help You (TV seriál)
(2005) - Dvanáctiletí
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2004) - Příběh Charlieho andílků
(2004) - American Exquisite
(2003) - Švindlíři
(2003) - Marci X
(2002) - Incident
(2001) - Zase bude fajn
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - L.I.E.
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Znovu na světě (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Rituals and Resolutions
(1999) - Narušení
(1998) - Objekt mé touhy
(1997) - Země policajtů
(1997) - Nothing Sacred (TV seriál)
(1996) - Rescuing Desire
(1996) - Nezvaný host
(1996) - Dear Diary
(1994) - Otázky a odpovědi
(1994) - Noviny
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - The Cosby Mysteries
(1994) - Bílá míle
(1993) - Pan Báječný
(1993) - Objev roku
(1993) - Mr. Jones
(1993) - A Dog Race in Alaska
(1992) - Můj nový revolver
(1992) - Konkurenti
(1991) - Myslete na Henryho
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Altman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Altman - herec

se narodil 3.7.1955 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Altman

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Bruce Altman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
10°47’
 
LunaLuna:
Střelec
21°51’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
21°23’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°29’
 
MarsMars:
Rak
24°56’
 
JupiterJupiter:
Lev
4°10’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°42’
R
UranUran:
Rak
26°53’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°28’
R
PlutoPluto:
Lev
25°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°42’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
12°45’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°01’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »