Bruce Cabot wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Cabot
(Etienne Pelissier Jacques de Bujac)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Carlsbad, New Mexico
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
3.5.1972 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Bruce Cabot - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.4.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Cabot 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bruce Cabot
datum narození 20.4.1904
(herec, instagram)

Bruce Cabot - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - I'm King Kong!: The Exploits of Merian C. Cooper
(1971) - Velký Jake
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1970) - Stanice WUSA
(1970) - John Chisum
(1969) - Neporažení
(1968) - Zelené barety
(1968) - Bojovníci s peklem
(1967) - Válečný vůz
(1966) - Štvanice
(1965) - Town Tamer
(1965) - Po zlém
(1965) - Choque de Sentimentos
(1965) - Dívka ze Západu
(1965) - Black Spurs
(1964) - Law of the Lawless
(1963) - McLintock!
(1962) - Hatari!
(1961) - Comancheros
(1960) - The Slowest Gun in the West
(1959) - Il Terrore dei barbari
(1959) - John Paul Jones
(1959) - Guardatele ma non toccatele
(1958) - The Sheriff of Fractured Jaw
(1958) - The Quiet American
(1957) - La Ragazza del palio
(1956) - Totò, lascia o raddoppia?
(1955) - Il Tesoro di Rommel
(1955) - Il Mantello rosso
(1953) - William Tell
(1952) - Lost in Alaska
(1952) - Kid Monk Baroni
(1951) - Best of the Badmen
(1950) - Stars Over Hollywood (TV seriál)
(1950) - Rock Island Trail
(1950) - Fancy Pants
(1949) - Sorrowful Jones
(1948) - The Gallant Legion
(1947) - Gunfighters
(1947) - Anděl a bandita
(1946) - Smoky
(1946) - Avalanche
(1945) - Salty O'Rourke
(1945) - Fallen Angel
(1945) - Divorce
(1943) - The Desert Song
(1942) - Wild Bill Hickok Rides
(1942) - Silver Queen
(1942) - Pierre of the Plains
(1941) - Sundown
(1941) - Kráska z Nového Orleánsu
(1940) - Hollywood: Style Center of the World
(1940) - Traitor Spy
(1940) - Susan and God
(1940) - Girls Under 21
(1940) - Captain Caution
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 9
(1939) - Mystery of the White Room
(1939) - My Son Is Guilty
(1939) - Mickey the Kid
(1939) - Homicide Bureau
(1939) - Dodge City
(1938) - Tenth Avenue Kid
(1938) - Smashing the Rackets
(1938) - Ostrov ztroskotaných
(1937) - Love Takes Flight
(1937) - The Bad Man of Brimstone
(1937) - Bad Guy
(1936) - The Three Wise Guys
(1936) - The Big Game
(1936) - Sinner Take All
(1936) - Robin Hood z Eldorada
(1936) - Poslední svého rodu
(1936) - Legion of Terror
(1936) - Don't Turn 'em Loose
(1936) - Don't Gamble with Love
(1936) - Byl jsem lynčován
(1935) - Without Children
(1935) - Show Them No Mercy!
(1935) - Let 'em Have It
(1934) - Their Big Moment
(1934) - Redhead
(1934) - Night Alarm
(1934) - Murder on the Blackboard
(1934) - Men of the Night
(1934) - Let's Try Again
(1934) - His Greatest Gamble
(1934) - Finishing School
(1933) - Hollywood on Parade No. B-5
(1933) - Signing 'em Up
(1933) - Shadows of Sing Sing
(1933) - Scarlet River
(1933) - Midshipman Jack
(1933) - Lucky Devils
(1933) - King Kong
(1933) - The Great Jasper
(1933) - Flying Devils
(1933) - Disgraced!
(1933) - Ann Vickers
(1932) - The Roadhouse Murder
(1932) - Lady with a Past
(1931) - Heroes of the Flames
(1931) - Confessions of a Co-Ed
Bruce Cabot - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1907) Adrienne Ames - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1923) Mari Blanchard
(*1911) Paulette Goddard
(*1918) Marguerite Chapman
(*1921) Brenda Frazier
(*1924) Gloria Vanderbilt
(*1916) Betty Furness
(*1913) Loretta Young
(*1914) Hedy Kiesler
(*1908) Lupe Velez
(*1904) Dolores del Rio
(*1897) Marion Davies

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Cabot 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Cabot - herec

se narodil 20.4.1904 ve městě Carlsbad, New Mexico, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Cabot

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Bruce Cabot
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
29°58’
 
LunaLuna:
Blíženci
25°16’
 
MerkurMerkur:
Býk
19°54’
 
VenušeVenuše:
Beran
9°01’
 
MarsMars:
Býk
10°07’
 
JupiterJupiter:
Beran
12°05’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
19°38’
 
UranUran:
Střelec
29°50’
R
NeptunNeptun:
Rak
3°30’
 
PlutoPluto:
Blíženci
19°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°59’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°26’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°57’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »