Bruce Lee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce Lee
(Lee Jun Fan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
27.11. 1940 - 07:12h
Místo:
San Francisco, Kalifornie
Země:
Věk:
† 32 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
20.7.1973 (Příčina: Selhání mozku)
Povolání:
mistr a popularizátor bojových umění, herec

Bruce Lee - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
27.11.1940 - 07:12  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.11.1940 - 15:12  
US, San Francisco:
37°47' s.š., 122°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce Lee 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bruce Lee
datum narození 27.11.1940
(mistr a popularizátor bojových umění, herec, instagram)

Bruce Lee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Blue Gold: American Jeans
(2012) - Já, Bruce Lee
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - Cinema Hong Kong
(2002) - Umění akce
(2002) - Modern Warriors
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2000) - Bruce Lee: Cesta bojovníka
(2000) - Bruce Lee in G.O.D.: Shibôteki yûgi
(1998) - Mystic Origins of the Martial Arts
(1998) - Bruce Lee: In His Own Words
(1995) - Top Fighter
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Bruce Lee: The Lost Interview
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Bruce Lee and Kung Fu Mania
(1990) - Bruce Lee - Best of the Best
(1981) - Hra smrti 2
(1980) - Fist of Fear, Touch of Death
(1978) - Hra smrti
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1976) - Fury of the Dragon
(1974) - The Green Hornet
(1973) - The Real Bruce Lee
(1973) - Li Xiao Long di Sheng yu si
(1973) - The Last Days of Bruce Lee
(1973) - Drak přichází
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - Cesta draka
(1971) - Velký šéf
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1969) - Sestřička
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1968) - Blondie (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - The Milton Berle Show
(1966) - The Green Hornet (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1960) - Ren hai gu hong
(1957) - Lei yu
(1956) - Zha dian na fu
(1956) - Zao zhi dang cu wo bu jia
(1955) - Gu xing xue lei
(1955) - Gu er xing
(1955) - Er nu zhai
(1955) - Ai xia ji
(1955) - Ai
(1953) - Wei lou chun xiao
(1953) - Qian wan ren jia
(1953) - Ku hai ming deng
(1953) - Fu zhi guo
(1953) - Ci mu lei
(1951) - Ren zhi Chu
(1950) - Xi lu xiang
(1949) - Meng li xi shi
(1948) - Fu gui fu yun
(1946) - The Birth of Mankind
(1941) - Golden Gate Girl

Bruce Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Bruce Lee - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Bruce Lee - Knihy
Bruce Lee - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1969) Shannon Lee - dcera
(*1965) Brandon Lee - syn
(*1945) Linda Lee Cadwell - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1893) Ip Man - mistr
(*1947) Betty Ting Pei - spolupracovnice

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.11.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce Lee 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce Lee - mistr a popularizátor bojových umění, herec

se narodil 27.11.1940 ve městě San Francisco, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce Lee

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Bruce Lee
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
5°14’
12
 
LunaLuna:
Štír
11°23’
11
 
MerkurMerkur:
Štír
15°16’
11
 
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
11
 
MarsMars:
Štír
4°33’
11
 
JupiterJupiter:
Býk
7°32’
5
R
SaturnSaturn:
Býk
9°29’
5
R
UranUran:
Býk
23°40’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
27°24’
10
 
PlutoPluto:
Lev
4°13’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
7°59’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°47’
4
 
CheirónCheirón:
Lev
1°19’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
12°21’
11
Domy:
Střelec
6°11’
Blíženci
6°11’
2:
Kozoroh
8°17’
8:
Rak
8°17’
3:
Vodnář
15°07’
9:
Lev
15°07’
Ryby
21°15’
Panna
21°15’
5:
Beran
21°24’
Váhy
21°24’
6:
Býk
15°34’
Štír
15°34’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
28°43’
11
Slun./Luna:
Štír
23°19’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »