Bruce McGill wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bruce McGill
(Bruce Travis McGill)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Antonio, Texas
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Bruce McGill - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.7.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bruce McGill 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bruce McGill
datum narození 11.7.1950
(herec, instagram)

Bruce McGill - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Poldův švagr
(2015) - Noční běžec
(2014) - Jízda švárů
(2013) - The Ultimate Guide to the Presidents (TV seriál)
(2013) - Mr. Sophistication
(2012) - Unconditional
(2012) - Me Again
(2012) - Lincoln
(2012) - For Greater Glory: The True Story of Cristiada
(2012) - F. D. Roosevelt, lovec werwolfů
(2012) - Ben a Kate (TV seriál)
(2011) - Apart
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2010) - Fair Game
(2009) - Posedlá
(2009) - The Perfect Game
(2009) - Held Hostage
(2009) - From Mexico with Love
(2009) - Ctihodný občan
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - W.
(2008) - Úhel pohledu
(2008) - Nové sčítání hlasů
(2008) - A Line in the Sand
(2008) - Kings of the Evening
(2007) - Komplic
(2007) - The Good Life
(2007) - Area 57
(2007) - American Fork
(2006) - Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
(2006) - Valley of the Heart's Delight
(2006) - Enemies (TV seriál)
(2005) - Těžká váha
(2005) - Tajemná vražda
(2005) - Elizabethtown
(2004) - Collateral
(2003) - Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
(2003) - Švindlíři
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2003) - Porota
(2002) - Živě z Bagdádu
(2002) - Nejhorší obavy
(2002) - Cesta do války
(2001) - 61*
(2001) - Zlatokopové na divoké řece
(2001) - Wolf Lake
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - Těžce zamilován
(2001) - Osmondovi
(2001) - Lovec policajtů
(2001) - Ali
(2000) - Nebezpečná hloubka
(2000) - Milenky v akci
(2000) - Legenda o slavném návratu
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1999) - Flanderský pes
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Vše, co povznáší
(1998) - Přistání naslepo
(1998) - Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery
(1998) - Dopisy od vraha
(1997) - Vítejte v Rosewood
(1997) - Lawn Dogs
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Mocking the Cosmos
(1996) - Černá ovce
(1995) - Sympaťáci
(1995) - Stín pochybnosti
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - Live Shot (TV seriál)
(1995) - Dokonalé alibi
(1994) - Timecop
(1993) - Vraždy černé vdovy
(1993) - Shameful Secrets
(1993) - Dokonalý svět
(1993) - Cliffhanger
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Play Nice
(1992) - Můj bratranec Vinny
(1992) - Desperate Choices: To Save My Child
(1991) - The Trap
(1991) - Shoot First: A Cop's Vengeance
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Nejvyšší pocta
(1990) - Spi sladce, drahá ženo
(1990) - Little Vegas
(1989) - Zmrzlý na kost
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - Quantum Leap: Genesis
(1988) - Baby M
(1987) - Waiting for the Moon
(1987) - Poslední nevinný
(1987) - The Man Who Fell to Earth
(1987) - End of the Line
(1986) - Trenérka
(1986) - Nemilosrdně
(1986) - Klub ráj
(1986) - As Summers Die
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1985) - Charlotte Forten's Mission: Experiment in Freedom
(1985) - Do noci
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Příliš tvrdý
(1982) - The Ballad of Gregorio Cortez
(1981) - A Whale for the Killing
(1981) - Ruka
(1980) - Semi-Tough (TV seriál)
(1979) - Delta House (TV seriál)
(1978) - Zvěřinec časopisu National Lampoon
(1977) - Veřejná frekvence

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.7.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bruce McGill 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bruce McGill - herec

se narodil 11.7.1950 ve městě San Antonio, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bruce McGill

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Bruce McGill
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
18°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°27’
 
MerkurMerkur:
Rak
18°59’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
16°35’
 
MarsMars:
Váhy
13°09’
 
JupiterJupiter:
Ryby
7°06’
R
SaturnSaturn:
Panna
15°13’
 
UranUran:
Rak
6°02’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°38’
 
PlutoPluto:
Lev
16°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
1°58’
R
Černá LunaLilith:
Býk
20°03’
 
CheirónCheirón:
Střelec
16°40’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »