Bud Spencer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bud Spencer
(Carlo Pedersoli)

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.10. 1929 - 03:20h
Místo:
Neapol
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Bud Spencer - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
31.10.1929 - 03:20  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
31.10.1929 - 02:20  
IT, Neapol:
40°51' s.š., 14°17' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bud Spencer 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Bud Spencer
datum narození 31.10.1929
(herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel, instagram)

Bud Spencer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Angel, the Brute and the Wise
(2012) - Gottschalk Live
(2012) - Bud's Best - Die Welt des Bud Spencer
(2010) - L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo
(2010) - Delitti del cuoco, I (TV seriál)
(2009) - Zabíjení je má práce, lásko
(2008) - Ti lascio una canzone (TV seriál)
(2006) - Denn sie kennen kein Erbarmen - Der Italowestern
(2005) - Otec Naděje
(2003) - Cantando dietro i paraventi
(2002) - Tre per sempre
(2000) - Kino kolossal - Herkules, Maciste & Co
(2000) - Synové větru: Mezi světlem a temnotou
(1997) - Nadoraz
(1997) - My jsme andělé (TV seriál)
(1997) - Fuochi d'artificio
(1994) - Brisant
(1994) - Průseráři
(1993) - Extralarge: Ninja Shadow
(1993) - Extralarge: Lord of the Sun
(1993) - Extralarge: Indians
(1993) - Extralarge: Gonzales' Revenge
(1993) - Extralarge: Diamonds
(1993) - Extralarge: Condor Mission
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Extralarge 6: Živý terč
(1992) - Extralarge 4: Jo-Jo
(1992) - Extralarge 3: Černá magie
(1992) - Extralarge 2: Dělovka
(1991) - DAS!
(1991) - Extralarge 5: Miamský zabiják
(1991) - Extralarge 1: Černý a bílý
(1991) - Extralarge: Magic Power
(1991) - Ďáblovo pokušení
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Big Man V. - Uloupené šperky
(1988) - Big Man VI. - 395 dolarů za unci
(1988) - Big Man IV. - Pekelná pojistka
(1988) - Big Man III. - Smějící se dívka
(1988) - Big Man II. - Bumerang
(1986) - Aladinova lampa
(1985) - Superpolicajti z Miami
(1984) - Dvojníci
(1983) - Jdi na to
(1982) - Kočka a pes
(1982) - Bomber
(1982) - Banánový Joe
(1981) - Kdo najde přítele, najde poklad
(1981) - Buddy míří na Západ
(1980) - Šerif a mimozemšťan 2
(1980) - Milionový brouk
(1979) - Šerif a mimozemšťan
(1979) - Hroši v Africe
(1978) - Sudá a lichá
(1978) - Policajt v Africe
(1978) - Buldozer
(1977) - Charleston
(1977) - Dva výtečníci
(1976) - Voják štěstěny
(1975) - Policajt v Hongkongu
(1974) - Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
(1974) - Dva misionáři
(1973) - Také andělé jedí fazole
(1973) - Policajt drábem
(1972) - To zvládnem, amigo
(1972) - Torino nera
(1972) - Proč žít... a proč umírat
(1972) - Malý unavený Joe
(1972) - Dva machři mezi nebem a peklem
(1971) - Pomsta Černého korzára
(1971) - Čtyři mouchy na šedém sametu
(1970) - Pravá a levá ruka ďábla
(1969) - Gott mit uns
(1969) - Boot Hill
(1969) - Armáda pěti mužů
(1968) - Trumfové eso
(1968) - Mimo zákon
(1968) - Dnes já, zítra ty
(1967) - ttt - titel thesen temperamente
(1967) - Bůh odpouští, já ne!
(1959) - Annibale
(1957) - Sbohem, armádo
(1957) - Il Cocco di mamma
(1955) - Eroe dei nostri tempi, Un
(1954) - Siluri umani
(1951) - Quo Vadis

Bud Spencer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.10.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bud Spencer 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bud Spencer - herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

se narodil 31.10.1929 ve městě Neapol
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bud Spencer

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Bud Spencer
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
7°10’
2
 
LunaLuna:
Váhy
20°22’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
21°04’
1
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°28’
1
 
MarsMars:
Štír
16°55’
2
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°18’
9
R
SaturnSaturn:
Střelec
26°55’
3
 
UranUran:
Beran
8°19’
7
R
NeptunNeptun:
Panna
3°13’
12
 
PlutoPluto:
Rak
19°36’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°12’
8
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
18°03’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
12°14’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
15°22’
1
Domy:
Panna
28°33’
Ryby
28°33’
2:
Váhy
24°27’
8:
Beran
24°27’
3:
Štír
24°47’
9:
Býk
24°47’
Střelec
28°20’
Blíženci
28°20’
5:
Vodnář
1°57’
Lev
1°57’
6:
Ryby
2°25’
Panna
2°25’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
7xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
13°27’
11
Slun./Luna:
Váhy
28°46’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »